Billede

BACKTEE - Golf & Sportswear

For BackTee har det været et ønske at få inventar til golfbutikker, som både har deres eget udtryk, og som kan indgå i Europæiske golfbutikker.

Der blev taget udgangspunkt i butiksinventar fra PRIP Inventars modul sortiment på prip-inventar.dk, og herefter blev der arbejdet videre med enkelte special elementer.

Dette har givet BackTee mulighed for at nå langt omkring med begrænset markedsføringsbudget, uden af give afkald på brandingen, som er utrolig vigtig.
Hvad enten det drejer sig om BackTee’s egne butiksetableringer eller shop-in-shop's hos de enkelte golfbutikker rundt i Europa, er genkendeligheden altid tilstede.

Man kan altså komme rigtig langt for pengene med vores standardvarer og så ser det stadig utroligt indbydende ud. Til denne her indretning er der anvendt rillepaneler til hhv. væg og gulvgondoler med rillepanel. Hertil er der anvendt glashylder, panelophæng i metal, samt spyd og akrylhylder til sko.


Hvis der er noget af dette der tiltaler dig og som du godt kunne bruge i din butiksindretning, i dit showroom eller på din messestand, så kontakt mig gerne.

Venlig hilsen
Michael Prip

Telefon +45 8110 2030
Mail michael@prip-inventar.dk

Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede