Butiksinventar

BUTIKSINVENTAR

På denne side finder du vores komplette udvalg af inventar til din butik. Du finder alt fra reoler og podier til prøverum og belysning. Vi ved begge to, at en butik skal skille sig ud, og at den skal skabe en unik atmosfære. Vi har sørget for at have noget for enhver smag, så du kan skabe det indtryk, du er ude efter. 

Se vores udvalg nedenfor, og få svar på dine spørgsmål.

Det er ikke nemt at finde det butiksinventar, man har brug for, men vi hjælper dig gerne med at finde det, du ønsker.

Information om vores butiksinventar

Det er vigtigt at din forretning skiller sig ud. Den skal ikke være som alle andre. Men samtidig skal den også være smart. Den skal være funktionel. Den skal ikke være en belastning i en travl hverdag med en fyldt butik. Vi kender til udfordringen. Vi har arbejdet med indretning af butikker i adskillige år, og på baggrund af denne mangeårige erfaring har vi fået et nært kendskab til de forskellige løsninger. 

Det, vi sælger i vores webshop, er nøje udvalgt på baggrund af vores egen erfaring og dialog med vores kunder.

Få svar på nogle af de hyppigste spørgsmål nedenfor. 

Hvordan vælger jeg det rette inventar?

Der er mange muligheder. Det er overvældende. Hvordan træffer man det rette valg? Hvordan vælger man det rette inventar til sin butik? Det er et svært spørgsmål, som der ikke findes et simpelt og universelt svar på. Ikke desto mindre er der nogle gode tommelfingerregler, som du kan have in mente, når du sidder og browser igennem vores udvalg af podier, diske, tøjstativer osv. 

Tænk især over følgende spørgsmål, når du leder efter inventar:

  1. Er det smart i brug? Giver det frihed og fleksibilitet til at ændre indretningen, når du har brug for det?

  2. Bidrager det til den stemning, som du gerne vil skabe? Er materialet det rette? Hvilken effekt vil det give, når kunderne kommer ind i butikken?

  3. Kan de bruges til mere end én ting? Kan du bruge inventaret i mange forskellige sammenhænge, f.eks. alt efter sæsonernes skiften, eller egner produktet sig primært til én begrænset funktion?

  4. Passer prisen til formålet? Er det en reol til baglokalet, som ingen kunder ser? Eller er det et tøjstativ, som kunderne hele tiden ser?

  5. Egner det sig til de butikslokaler, du har? Passer de godt ind i rammerne, eller kommer de måske til at optage for meget plads?

Der er intet simpelt og universelt svar på hvilke butiksdiske, stålreoler og omklædningsrum, der er det bedste til dig. Men hvis du stiller dig selv disse spørgsmål og andre (hvad er vigtigt for dig?), så er du helt sikkert godt på vej. Er du i tvivl? Eller er du usikker på, om du skal vælge det ene eller det andet podie? Så er du som altid også velkommen til at ringe på tlf. +45 81 10 20 30 og få sparring af os.

Hvilket inventar kan I anbefale til min butik?

Som nævnt ovenfor er det nærmest umuligt at komme med én simpel anbefaling, uden at kende til dig og ønskerne til din butik. Hvilket podie er det bedste? Hvilke diske skal du købe? Er der en stålreol, der er bedst? Det er umuligt at sige, da det 100 % afhænger af den butik, du ønsker at skabe, samt de rammer, du har.

Du kan dog være sikker på, at du kun finder produkter i vores sortiment, som vi selv kan stå inde for som eksperter. Al vores butiksinventar – reoler, diske, podier osv. – er nøje udvalgt, så de imødekommer den typiske butiksejers ønske om æstetik, funktionalitet og kvalitet. Uanset hvad du falder over, kan du altså trygt regne med, at det er en inventarløsning, som vi står inde for og sælger med god samvittighed.  

Hvis du mangler, inspiration kan vi anbefale, at du kigger på vores cases. Her kan du se, hvordan butikker som Sportigan og Hi-Fi Klubben har gjort. Måske finder du her den løsning, der passer allerbedst til dig?

Har du spørgsmål?

Det er helt naturligt at være i tvivl, når man skal vælge butiksinventar. Især hvis det er første gang, og du står med et helt tomt butikslokale. Skal du vælge reolsystemer, glasdiske, eller er rillepaneler det ideelle valg for dig? 

Men det er ikke nødvendigvis det, du tænker på. Måske er du faldet over et produkt, og du har et spørgsmål om dens funktionalitet, hvorvidt den går godt sammen med eksisterende inventar el.lign.? Vi kender naturligvis alle vores produkter ud og ind, hvorfor vi sandsynligvis kan svare på dit spørgsmål. 

Uanset hvad du er i tvivl om, så sidder vi klar ved telefonen og på e-mail, imødekommende overfor alle tænkelige henvendelser om butiksinventar. Vores telefonnummer er +45 81 10 20 30, og du kan skrive til info@prip-inventar.dk. Vi lover at du bliver mødt af en kompetent og engageret medarbejder, der vil gøre alt, hvad han kan for at give dig svar om podier, diske, prøverum – eller hvad end det skulle være. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 748

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 748

Side
pr. side
Faldende orden