Væg med rillepanel

Bagplade i rillepanel

Rillepanel bagplader til butiksreoler - sporafstand 10 cm
Danmarks mest solgte butiksinventar finder du her. Rillepanel bagplader til butiksreoler er en rigtig god løsning hvis du både vil have mulighed for at bruge søjlerne og rillerne til kroge, bomme og smart eksponering af dine varer. Alt på lager til hurtig levering.


Bagpladerne findes i fire farver, nemlig hvid, sort, birk og grå, samt i to højder 195,5 og 234 cm, til søjleløsninger hvor bredden er 90 cm og søjlerne er hhv. 200 og 240 cm. Du kan selvfølgelig også få farverne sort og hvid i en bredde 120 cm.

Montageskinnerne til butiksreolen gør det nemt at fastmontere sporpanelerne på butikssøjlen.
Ophængsskinnen til butiksreolen findes i hvid, grå og sort, så de matcher både rilleplader og gondolsøjler i farverne. Montageskinnerne kan håndtere målene fra 200 til 240 cm.

Som ekstra tilbehør for træpanel til butik kan man sammensætte de lave 2-sider reoler en gavlløsning til butiksinventaret. Her finder du også det inventar du skal bruge for at bygge en sådan her, nemlig gavlramme, topafslutning og rillepanel hertil.

Det fantastiske ved netop en rilleplade reol, er den fleksibilitet, der er i træpladen med udskårne spor. Vandret er der ingen begrænsning i varespejls opbygning. Og lodret har du en stor variabel butiksløsning, hvor varerne hænges op med 10 cm afstand. Ud over fleksibiliteten er rillepanel butikssystemet er billig måde at komme i gang med at få indrettet en butik.

Synes du at søjlesystemet sagtens kan undværes fordi dine butiksvægge er lige og stabile, kan der findes en endnu billigere måde at få butiksinventar på.

Her skipper du alt hvad der hedder stålreoler og bygger sporpanelerne direkte op på butiksvæg og butikken støttesøjler. Se mere på dette link, som viser Danmarks billigste og bedste sortiment i slatwalls.

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

13 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

13 varer

pr. side
Faldende orden