Inventarsøjle til gulv

Inventarsøjle til gulv


Gulvreol med T-ben til midt på gulvet

Inventarsøjle med 2-sidet fod til brug ude midt i et lokale. Byg dit eget dobbeltsidet gulvinventar og gulvstativ med det billige og solide inventar system fra PRIP Inventar. Alt på lager til daglige levering. 

Denne inventarsøjle er bare en virkelig fin og fleksibel løsning, hvad enten du har brug for at stille dem op ad en væg eller ude midt på gulvet og så kan de bygges om og bygges ud lige som du har behov for. Her taler vi i den grad om en type inventar løsning hvor du kan udnytte dine m2 optimalt, samt på begge sider og så endda til gode priser.


I denne kategori finder du derfor den mere fritstående gulvløsning hvor vores inventarsøjler har en T-form og findes i højderne 131 cm, 140 cm, 202 og i 240 cm.

Du kan selvfølgelig også selv bestemme bredden ved at vælge dine afstandsstykker i enten 90 cm eller 120 cm. Vælg mellem farverne hvid, grå metallic eller sort. Almindeligvis bruges inventarindretningen i 90 cm afstand i de fleste butikker.
Skulle du ønske bredde 120 cm, kan du også få dette hvor du opbygger din gulvgondol uden bagplader eller med rilleplader i fuld bredde 120 cm. Lad os hjælpe dig med dine ønsker om indretning af gulvinventar til netop din butiksindretning.

Når søjlerne står frit ude på gulvet og hvis du ikke vælger et bundpodie er der også behov for at sætte en afstivningsbom på, så søjlen står stabilt.

Når du har din grundopbygning på plads, så skal du jo egentlig i gang med alt det som giver den sidste finish til din butik og som skal opfylde det behov du har for en stærk eksponering og tydelig placering af dine varer. Dette er dog bare lidt af alt det vi kan tilbyde, for der udover kan du selvfølgelig tilkøbe bundpodier og skuffer, bagplader i metal, træ eller rillepanel.

Har du brug for lidt input og rådgivning, så tøv ikke med at ringe på telefon +45 8110 2030 eller skrive en mail på info@prip-inventar.dk, vi er super gode til at sparre med vores kunder.

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 34

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 34

Side
pr. side
Faldende orden