Inventarsøjle med L-fod

Inventarsøjle til væg


L-søjle, gondolsøjle til butiksreol - så bliver det ikke nemmere at bygge sin egen butik

Søger du inventarben til butik eller salgsstativ ? Find her en god løsning til at bygge din egen butiksreol. Så det passer til dit produkt og lokale. Findes i tre farver. Find dit sælgende inventar hos PRIP Inventar. Alt på lager til,hurtig levering. Med garanti.

Start eventuel med at vælge en gondol i enten højde 200 cm eller 240 cm, begge i bredde 90 cm. Herefter kan du ved fortsættelsesfag bruge en inventarsøjle og bygge på derfra.
For at sikre bestemte afstande imellem fagene, og for at holdene butikssøjlerne sammen, så de ikke vælter, vælges afstandsstykker som du kan få i 60 cm, 90 cm eller 120 cm.

Vores inventarsøjler er så fleksible, at du derefter kan give den lige nøjagtig det udtryk du har brug for med vores bagplade i rillepanel, metal eller træ.

Har du brug for ekstra plads eller opbevaring kan du tilkøbe bundpodier og skuffer. Stort set alle butiksopbygninger som nonfood inventar og dagligvareinventar, benytter disse stålinventar systemer, som basis butiksopbygning. Som bagklædning kan du vælge de forskellige inventar muligheder, som du finder her på webshoppen. Du har naturligvis også mulighed for selv at få din helt egen farve eller træstruktur som bagklædning. Har du brug for hjælp til udvælgelse af andre farver til din butiks beklædning, står vi naturligvis til rådighed med forslag. På vores eksterne inventarfabrik laves mange forskellige løsninger, hvor udgangspunktet er disse butikssøjler.

Kontakt os for at få et godt tilbud på mail info@prip-inventar.dk eller telefon +45 8110 2030.

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 34

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 34

Side
pr. side
Faldende orden