Butiksreol med rillepanel

Reol med panel


Butiksreol - Butiksinventar med rillepanel og slatwall

Søger du panelplade til butik og showroom på butiksskinner og inventar reol finder du her et bredt udvalg i farve og størresler. Brug rillepanel til metalsøjle når du ikke ønsker at skrue dit slatboard direkte op på væggen. Stort sortiment til rigtig konkurrencedygtige priser. Til hurtig levering fra eget lager i Horsens.

Husk at alle vore priser er med aluminiumsskinne inkluderet i prisen. 


Butikspaneler på gondolsøjler og inventarsøjler er en fantastisk løsning, når du fravælger at skrue dine rillepaneler op på væggen. Her finder du butiksreol med slatwall og slatboard i stort udvalg og hurtig levering.

Udover at træplade med riller til butik er en solid løsning til opsætning op af væg eller til placering på gulv salgsarealet, er vægpaneler med rille i aluminium ogsåperfekt til indretning af showroom og som messeinventar.

Den form for Inventarløsning bruges i et hav af brancher og er den mest brugte butiksinventar løsning indenfor nonfood regi, og det mest solgte butikssystem hos os. Mulighederne for en fleksibel inventarløsning til din butik, showroom eller messe til rigtige fornuftige penge er oplagte her.

Du kan se butikssystem med træplade rundt om i Danmark. rillepanel til Cykelbutik, til sportsbutik, til Outdoor butik, Til smartphone repair butik, til tøjbutik, til taskebutik, til skobutik, til kiosk, til genbrugsbutik, til fitness center, til frisør og mange adre detailbutikker i Danmark..  

Til træplade med riller og aluminiums profiler finder du er rigtig stort udvalg af hylde, ophæng, kroge til vægpanel. 

Sporpanel pladerne til indretning er produceret i hård certificeret MDF træ.

Vægplader med riller er også perfekte til indretning af dit showroom og til brug som messeinventar.

Inventar reol med rilleplade fås i 2 højder: 200 cm og 240 cm, samt i 2 bredder: 90 cm og 120 cm, hvilket i de fleste tilfælde dækker behovet for optimal udnyttelse af butiksarealet.

Hvid er den mest foretrukne farve blandt de danske detailbutikker. Vi anbefaler at du måske supplerer med en sort panel bag disken eller andre steder i butikken, for at skabe lidt stemning og butiksoplevelsen vil blive lidt større.

Sort butiksreol fremhæver især produkter med chrom overflade eller rustfri produkter. Glas til denne sorte indretning er også meget brugt.

Farven på inventaret afhænger derfor rigtig meget af dit produkt sortiment, hvilket butiksdesign du kunne tænke sig og hvilket udtryk dine produkter her.
Har du brug for sparring indenfor hvilke typer inventarløsning du skal bruge til dit varespejl, kontakt os endelig. Måske vi kan hjælpe dig med træpaneler til din butik.

I dag har vi grossistkunder, der sælger mærkevarer rundt omkring i Europa, hvor vi leverer reolerne direkte til butikkerne for vore kunder. Det kan være inventar til skobutikker, butiksinventar til butikker som forhandler arbejdstøj. Grossister der leverer butiksreoler til dyreartikler til dyrebutikker og landbrugsbutikker.

Så i stedet for at vore kunder bygger store inventarlagre op, leverer vi til butikkerne Just in Time. En effektiv og en økonomisk fordelagtig inventarløsning for vore mærkevarekunder.

Uden af prale, tillader vi at reklamere for Danmarks største tilbehørs sortiment til rillepanelpladerne.
Denne løsning er billig i forhold til andre typer messeindretninger, og du har med denne butiksinventar og messeinventar løsning en rigtig stor fleksibilitet i din vare præsentation.

Kontakt endelig vores support eller kundeservice, såfremt du har brug for hjælp. Du træffer os på +45 8110 2030 eller mail info@prip-inventar.dk

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

15 varer

pr. side
Faldende orden
  1. Inventar i rillepanel & slatwall til Produktnummer: NS-32-210
    11.176,40 kr 13.970,50 kr
  2. Bundpodie til butiksreol med skuffe | Produktnummer: NS-32-35
    1.990,40 kr 2.488,00 kr
Vis som Gitter Liste

15 varer

pr. side
Faldende orden