Butiksreol - værkstedsplade - grå

Reol - værktøjsplade - Grå


Butiksystem med hulplade, er et meget robust inventarsystem.

Søger du et fleksibelt butiksinventar med værktøjsplade og hulplade I mørkegrå overflade. Her finder du butiksreol med bagplade med firkantede huller. Direkte fra eget lager. Daglig levering. Konkurrencedygtige priser.

Inventar som dette er ofte benyttet som butiksindretning til farvehandler, værktøjsmagasin, maskinhandler, dyrehandler og Byggemarked og mange andre brancher.. 

Inventar i hullet metalplade kan bruges til mange formål. 

Værktøjs bagpladen, også kaldt perfex-pladen har en overflade med kvadratiske huller, således at du for hver 3,8 cm, lodret eller vandret, kan placere en varekrog eller værktøjsophæng. Hulpladerne kan altså bruges til mange formål.

Det bliver brugt af de af vores kunder, der handler med mindre produkter f.eks. pensler, malerruller, skriveartikler, sytilbehør og produkter til dyr. Kort sagt, en masse vægplads til en masse forskellige mindre produkter, hvilket derfor også er perfekt til indretning af værktøjsmagasiner, kiosker og indretning af byggemarkeder.

Der er også butikker har der brug for reol til værktøj. De benytter også denne type inventar, da der findes ophæng til alt muligt værktøj med værkstedsplade. Det kunne være ophæng til skruetrækker, holder til fastnøgle, holder til file, metalklemme til skruetrækker, ophæng til hammer, ophæng med klemme til alt mulig værktøj.  


Alt inventar til indretning af salgsområde leveres i det vi kalder modul 90 cm. Det vil sige at du i intervaller af 90 cm. kan bygge butiksvæg og gulvareal op i disse mål. Væginventar og gondol til butik leveres i 2 højder, nemlig 200 cm og 240 cm og kan bygges op som en enkeltsidet eller dobbeltsidet inventarløsning, som væginventar eller gulvgondoler.

Ligeledes finder du også her et butiksfag sortiment til gulv med metalplade. Dette system findes i højde 140 cm. Du kan vælge det som dobbeltsidet gulvreol. Eller hvor gulvgondel laves om til en 3-sidet eller 4-sidet udstillingsløsning.

Har du en oversigt over dit butiksområde du ønsker at få indrettte, hjælper vi naturligvis dig med indretningsforslag til placering og antal væginventar og gulvinventar til din butik. Det foregår meget simpelt ved at vi tegner butikken set ovenfra på et stykke papir med en blyanet. Ingen 3D visualisering her. Lad os holde priserne nede, så vi gør økonomien dit nye butikslokale med fordelagtig.

Typsik er det trådhylde til butiksinventar, der vil blive brugt her, da denne butikshylde i rund metal er nemme at rengøre. Trådhylder findes i målenen 60x30 cm, 60x40 cm. 90x30 cm og 90x40 cm. Hertil findes naturligvis trådknægte, trådhylde holdere og hyldeknægte. Til metalhylde kan der også tilkøbes skilledeler og hyldeopdelere. 


Der er rigtig meget tilbehør til denne inventartype. Se mere under tilbehør. Hvis du ønsker den i hvide i stedet for i grå kan det naturligvis også lade sig gøre. Se mere under vores kategori værktøjsplade - hvid.


Butiksreoler er nemlig et vidt begreb, men hos prip-inventar.dk forsøger vi at samle det bedste til prisen. Se hele vores udvalg af inventar lige her på prip-inventar.dk.


Priserne vi præsenterer på opbygningerne er vejledende - så ring endelig og få et godt tilbud på inventar til din butik og showroom. En værksteds hulplade eller hulbagplader fås i mange varianter - tøv ikke med at kontakte os for rådgivning på telefon +45 81102030.

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

6 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

6 varer

pr. side
Faldende orden