Butiksdiske

Leder du efter en butiksdisk, der passer perfekt ind i rammerne til din forretning, kan du her hos PRIP Inventar finde et sikkert match. Vi har et stort udvalg af flotte og fleksible butiksdiske i forskellige størrelser og farver.

Sammensæt diskene efter egen smag og få lige dét udtryk, du ønsker.

Find en butiksdisk, der giver dine kunder den bedste oplevelse

En butiksdisk kan fremstå som en af de mere praktiske elementer, men faktisk spiller butiksdisken en stor rolle for din forretning. Disken kan være noget af det første, en kunde opsøger, når de træder ind i butikken - måske for at finde hjælp, og det er det sidste, de oplever inden de går mod udgangen. Derfor er det vigtigt, at butiksdisken er en velovervejet del af indretningen, samt at den har det rette udtryk til at passe ind i rammerne af din virksomhed.

Vi er specialister inden for inventar og indretning til butikker og lignende virksomheder, og vi ved derfor, hvor vigtig en rolle hvert element af indretningen spiller. Her på siden finder du et stort udvalg af færdigsamlede butiksdiske og skranker, som kan benyttes af mange forskellige virksomhedstyper. Diskene her på siden er ideelle for butikker, men kan i høj grad også benyttes af klinikker, frisører og mange andre miljøer, hvor kunder skal betjenes. I alle disse miljøer er det vigtigt at give kunder gode oplevelser, og med den perfekte butiksdisk fremstår din butik indbydende og i god orden.

Få den perfekte opsætning af diske til din butik

Det kan være meget individuelt, hvilken slags disk eller skranke til ekspedition af kunder, man synes passer ind i omgivelserne, og det rigtige valg kan derfor være svært at træffe. Med butiksdiskene hos PRIP Inventar kan du sammensætte butiksdiskene, så de passer perfekt ind i dine lokaler. Du får muligheden for at skabe et helt unikt udtryk, der sætter de mest ideelle rammer for den gode kundeoplevelse.  

Blandt udvalget her på siden finder du forskellige typer af færdige diskopsætninger, men det er blot forslag til, hvordan diskene kan sammensættes. Der findes nemlig utallige muligheder og sammensætninger. Diskene er i moduldisk opbygning, ligesom man kender det fra køkkenet, hvilket gør det nemt at flytte hele disken samt omrokere til en ny opsætning. Her har du mulighed for ubesværet at ændre på indretningen for at skabe et nyt look eller gøre plads til en ny produktopsætning.

Praktiske og flotte butiksdiske, der giver mening i et arbejdsmiljø

Butiksdiske og ekspeditionsskranker er geniale løsninger til betjening af kunder og en god velkomst m.m., hvor kunderne er i centrum. Det er dog i lige så høj grad en god løsning for medarbejderne, der skal give kunderne enestående oplevelser. Diskene her på siden er udviklet med funktionalitet og design i fokus, og er derfor den bedste løsning for kunder såvel som medarbejdere.

Diskene fås i forskellige længder, såsom 90 cm, 120 cm, 210 cm og meget mere, hvor du, som nævnt tidligere, har mulighed for at sætte flere sammen for en større disk. Blandt udvalget finder du også trekantede og kvadratiske hjørnesektioner, du med fordel kan bruge, hvis du ønsker en U-formet eller en næsten, helt lukket disksektion. Dybden på alle diskene er 60 cm, og højden er 92,5 cm, hvilket vi har erfaret, er den perfekte arbejdshøjde. Dermed får dine medarbejdere de bedst mulige forhold på en lang arbejdsdag.

Udvalget af butiksdiske og skranke her på siden har et klassisk og enkelt design, som er en diskret løsning på et ellers stort møbel, som er en nødvendighed. Diskene fås i farvene sort, grå og hvid, og overfladerne fås i laminat bordplade eller glasplade.

Find også tilbehør til butiksdisken hos PRIP Inventar

Blandt udvalget her på siden finder du også diverse tilbehør til butiksdiske. Du finder blandt andet skuffer og låger, som passer til modulerne, hvis du skulle få brug for at udskifte en del. Du finder også forskellige typer af stativer til gavepapir og gavebånd, som er ideelle til butikken, hvor mange gaver skal pakkes ind. Udvalget byder også på diverse udgaver af seddelbokse med lås samt ledningsgennemføring til disk, så du kan holde disken fri for rodet ledninger fra kasseapparater og lignende. 

Få gode råd og vejleding til indretning af din butik hos PRIP Inventar

Hos os finder du et stort udvalg af indretning til butikker og andre miljøer, hvor kunder skal have gode oplevelser. Foruden den perfekte butiksdisk har vi hos PRIP Inventar også meget andet at tilbyde. Se eksempelvis vores udvalg af oplægsborde og salgspodier, udstillingspodier og kuber samt butiksreoler for funktionel og unik indretning af din butik.

Har du spørgsmål til vores produkter her på siden eller mangler du viden eller vejledning til indretning af din butik, står vi klar til at hjælpe dig! Du kan kontakte os på telefon +45 81 10 20 30, på mail info@prip-inventar.dk eller udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 82

Side
pr. side
Faldende orden
 1. Hvid disk til butik i længde 240 cm | Produktnummer: NS-31-160
  9.323,20 kr 11.654,00 kr
 2. Butiksdesk i længde 210 cm | Hvid | Produktnummer: NS-31-105
  8.728,00 kr 10.910,00 kr
 3. Butiksdisk Vinkelformet | Hvid | Produktnummer: NS-31-170
  9.591,20 kr 11.989,00 kr
 4. Diske til butik - U-hesteskoform hvid | Produktnummer: NS-31-180
  17.422,40 kr 21.778,00 kr
 5. Disk til butik hvid | 4-sidet betjening Produktnummer: NS-31-150
  26.489,60 kr 33.112,00 kr
 6. Butiksdisk med glastop 120 cm | Hvid Produktnummer: NS-31-110
  5.352,00 kr 6.690,00 kr
 7. Butiksdisk i længde 240 cm | Mørk grå | Produktnummer: NS-35-220
  10.168,00 kr 12.710,00 kr
 8. Disk til butik - Vinkelformet | Grå Produktnummer: NS-35-230
  10.371,80 kr 12.964,75 kr
 9. Stor butiksdisk med 4-sidet betjening | Produktnummer: NS-35-200
  29.097,60 kr 36.372,00 kr
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 82

Side
pr. side
Faldende orden