Butiksdiske - Egetræ

BUTIKSDISKE - EGETRÆ

Lækker butiksdisk mi egetræs look med grå laminat topplade

Butiksdisk der trender tiden hvor egetræ er belvet en stor del af danskernes foretrukne træsort. Til hurtig levering fra eget lager, samlet og monteret. Lige til at stille op.

Kontakt os endelig såfremt du skulle have spørgsmål  til opsætningsmuligheder og omkring hvordan din nye ekspedtionsdisk i egetræ kan sammensættes med låger og skuffer. 

Denne ekspeditionsskranke i egetræ melamin er opbygget på samme måde som vore andre servicediske i hvide, grå og sorte.

Findes i forskellige størrelser. Alle modeller uanset farve og længde har samme byggehøjde, som er 92,5 cm. Hvilket er en fin arbejdshøjde, hvis man ligger indenfor 165-185 cm høj person.

Udgangspunktet er at både toppladen og hylder til disk er i grå. Og det udvendige ar diskmodulet er i egetræmelamin

Kontakt endelig vores kundeservice - de er klar til at  hjælpe dig, så du får de rigtige disk komponenter til din butiksindretning med din butik.

Bordplade er produceret i en 38 mm MDF plade pålagt med en slidstærk laminat.

Til butiksdiskene i eg findes der en skuffe i bredde 90 cm, som passer ind i både 90 og 120 cm korpus.

Ligeledes kan tilkøbes frontlåger til disk, hvis du kan lide at pakke dine mapper og andre kontormaterialer væk, så disken både forfra og fra indersiden altid ser ryddelig ud.

Til denne, såvel til vores grå ekspeditionsdisk passer den specielle skuffeindsats til gavepapirafruller og gavebånd og bølgepapholder i deksen. Der kan være 2 ruller gavepapir ruller, 4 ruller bånd og bølgepap i forskellige bredder, dog max indvendig bredde er 87 cm. Se gerne mere på vores tekniske tegning.

Vi monterer naturligvis både skuffer, låger og skuffeindsats for dig, inden diskene til din butik sendes fra vort lager.

Husk at bestille ledningsgennemføring til disk. Dette er så du valgtfrit kan bore hul for dine ledninger til kasseapparat. Det kræver blot et kopbor på Ø63 mm.

Du kan sikkert også finde bordplader til diske, hvor overfladen er i melamin. Her skal du dog være opmærksom på at slidstyrken på laminat er væsentligt bedre end melaminen.

Ønsker du andre former for gavepapir holdere eller gavebåndsholder kan du se mere i kategorien Gavepapir stativ. Men vi kan meget mere end det, så ring endelig til os, hvis du ønsker disken med andet tilbehør og andre farvekombinationer.
Vi træffes på +45 8110 2030 eller mail info@prip-inventar.dk.

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

10 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

10 varer

pr. side
Faldende orden