Huskeseddel

Seddelbokse

SEDDELBOKSE

Seddelboks - sikringsskab

Hos PRIP Inventar i Horsens, finder du et fint sortiment af billige seddelbokse med lås eller seddelboks med kode. En nem og monteringsvenlig sikringboks, der kan stå inde  bagved din ekspeditionsdisk. Hurtig levering.
Disse seddelbokse kan placeres / monteres ved kasseapperatet (under disken). Her kan sedler deponeres så de ikke fylder og er synlige i kasseapparatets skuffe. Billig og tyverisikker seddelboksløsning.

Selvom man siger at Danmark bliver kontantløs er der dog forsat brug for sikkerhed omkring håndteringen af kontanter i både små og store butikker. Vi har 2 simple bokse til kontanter for den lille erhvervsdrivende, der ønsker en nem, billig og naturligvis meget sikker løsning.
Det giver en tryg håndtering af kontanter i kasse området.

Seddelboksene er forsynet med indvendig pengekassette, hvori kontanterne samles efter deponering. Kassetten kan tages ud, således er kontanterne ikke er synlige når de tages ud af seddelboksen for optælling eller placering i pengeskab / sikringsskab.

Den lille billige pengeboks er forsynet med huller i bund og top, således du kan fastgøre den enten på din hylde i disken eller oppe under disk bordpladen . Overfladen på værdiboksen er lys grå. Vægten er kun 8 kg.
Vi har ca. 1-2 ugers leveringstid på lille pengeskab til butik for kontanter.
Har du eventuelt fået lyst til at se hvad en ny disk til din butik kunne koste og hvilke muligheder der findes, er der mulighed for at se lidt mere på dette link.

Vi træffes på +45 8110 2030 eller mail info@prip-inventar.dk hvis du vil høre mere om penge opbevaring til billige priser.
Læs mere Læs mindre
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.