Butiksbelysning og LED spot

Søger du den helt rette belysning til din butik? Så har Prip-inventar med garanti det, du søger! Butiksbelysning er en vigtig del af interiøret i din butik, da det både er med til at sætte den rette stemning og fremhæve dine varer.

Se vores brede udvalg af stilren og funktionel belysning nedenfor!

Få den helt rette butiksbelysning

Det er vigtigt, at dine varer fremhæves på den mest fordelagtige måde i din butik. Derfor er den rette butiksbelysning og LED-spot et ”must have”, da spotsene kan indstilles til at oplyse bestemte varer og produkter. Hos Prip-inventar finder du et bredt sortiment af diverse former for butiksbelysning, der skaber den rette stemning og opmærksomhed omkring dine varer og produkter.

Her på siden finder du forskellige varianter af butiksbelysning af høj kvalitet til skarpe priser! Vi tilbyder både forskellige lysskinner, samt diverse matchende LED-spots i enten hvidt eller sort design – afhængigt af hvad der passer til din butiks indretning. Vi er også forhandler af Globalskinnen, der er en 3-faset skinne og særlig ideel til butiksbelysning.

 Vi går op i at vores lys er troværdigt LED-lys, hvilket vil sige, at det gengiver farver optimalt på over 90% i farvegengivelse. Derudover er alt vores lys i 3000 kelvingrad, hvilket giver det bedste resultat og den mest naturlige butiksbelysning. Det skal ligeledes siges, at alle vores skinner er 3-fasede, så din elektriker har mulighed for at tilkoble til jorden.

Tilbehør til butiksbelysning 

Blandt vores sortiment finder du også alt tilbehør til din butiksbelysning. Vi forhandler eksempelvis tilbehør såsom endestykker til strømskinner, vinkler til Globalskinnen, en samle-adaptor til to lysskinner, montagebeslag for skinne til loft og meget, meget mere!

Er du i tvivl om, hvordan de forskellige slags belysninger skal samles, om din nuværende skinne ligner Globalskinnen, eller hvorvidt vores LED-spot passer i din nuværende skinne, må du endelig ikke tøve med at kontakte vores kundeservice: info@pripinventar.dk.

Vi er eksperter i funktionelt butiksinventar

Udover funktionel og stilren butiksbelysning og LED-spot, er vi også leveringsdygtige i alt stilrent og nødvendigt butiksinventar. Udforsk vores sortiment af funktionelle butiksreoler, der skaber overblik og orden i dine varer, ligesom de fremhæver dine produkter på den mest fordelagtige måde.

I vores sortiment kan du endda selv bygge og designe dine egne butiksreoler efter dine specifikke ønsker og behov. Ta’ et kig på vores brede udvalg og kontakt os endelig, hvis du ønsker vores faglige ekspertise i indretningsprocessen af din butik. 

Vi går også op i bæredygtighed, og tilbyder derfor også flot butiksinventar i genbrugstræ. Her finder du tøjstativer, salgsborde og trappereoler, der alle tilfører et rustikt look til din butik.

Få kyndig rådgivning hos Prip-inventar 

Udover den rette butiksbelysning og funktionelt, skræddersyet butiksinventar, er det naturligvis også vigtigt at anskaffe sig den mest ideelle butiksdisk. Vi tilbyder et væld af forskellige varianter, så vi er sikre på at du finder én matchende netop din butik og stilart.

Du kan også gå på opdagelse i vores udvalg af gadeinventar og salgsfremmende butiksdisplay, der netop skaber det sidste nødvendige blikfang omkring dine varer. En finish, der uden tvivl er godt givet ud!

Vores belysning leveres af LIVAL, som er en stor LED-lysproducent i Finland. Vi vil gøre dig opmærksom på, at alle vores belysningsprodukter er bestillingsvarer, og vi derfor ikke tager bestilte varer retur.

Har du spørgsmål til vores butiksbelysning her på siden eller andre af vores produkter, hjælper vi også hellere end gerne. Du kan udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 68

Side
pr. side
Faldende orden
  • Stærk pris
  • Kolli af 3
  • Stærk pris
  • Kolli af 2
 1. Armatur LED til lysskinne 116 cm | Produktnummer: NS-11-31
  1.148,00 kr 1.435,00 kr
  • Stærk pris
  • Kolli af 1
  • Stærk pris
  • Kolli af 3
  • Stærk pris
  • Kolli af 3
  • Stærk pris
  • Kolli af 3
 2. Beslag for strømskinne i hvid | Til Produktnummer: NS-11-27-W
  18,00 kr 22,50 kr
 3. Beslag for strømskinne i sort | Til Produktnummer: NS-11-27-B
  18,00 kr 22,50 kr
 4. Wireophæng for strømskinne i hvid | Produktnummer: NS-11-26-W
  89,60 kr 112,00 kr
 5. Wireophæng for strømskinne i sort | Produktnummer: NS-11-26-B
  89,60 kr 112,00 kr
 6. Bruger manual for PoverGear skinner Produktnummer: NS-11-01
  1,00 kr 1,25 kr
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 68

Side
pr. side
Faldende orden