Huskeseddel

Prøverum - spejle

Prøverum og spejle

Prøverum og butiksspejle til butiksindretning


Står du og har brug for et nyt prøverum, visitationsrum, skospejl, gulvspejl og vippespejl til indretning af din butik, finder du et fint udvalg af spejle og prøverum til din butik her. Alt fra eget lager i Horsens. Til levering fra dag til dag. Med prisgaranti.

Hvilket prøverum du skal have i din butik?
Du kan her finde skifterum hvor du hænger prøverummet op på en rillepanel plade. Da prøverum beslaget er special fremstillet til at hænge på rillepanel, kan du altid flytte det rundt inde i din butik, når du bygger om. Her undgår du at skulle bore huller i væggen. Det er da smart.

Når du i din indretning af din butik, pludselig opdager at du har glemt at få installeret et prøverum eller når du vælger en udvidelse af dit produktsortiment, er netop rum til at prøve tøj i fra PRIP Inventar til at montere efterfølgende.

Her finder du også prøverum som bøjlestang i U-from til fastmontering direkte på væg. Alt medfølger undtagen skruer og ravplugs, da der er meget forskellige typer vægge og befæstningsartikler til de forskellige butiksvægge.

Se også de fritstående og flytbare visitationsrum og rum til at prøve tøj i med stof på alle 4 sider. Mobilt omklædningsrum er nem at samle og skille ad igen. Omklædningrum er flytbar og mobil. Kan bruges til tøjskifte og tøjprøverum til festival, prøverum til din genbrugsbutik, skifterum til udendørs arrangementer, såsom sportsarrangementer eller andre fritidsarrangementer.

Forhæng til prøverum finder du i en farve og længde. Det er vort sort forhæng til prøverum. Meget brugt, da prøverumsforhæng er mget neutralt. En del af vore kunder vælger også at få syet det netop i den farve som passer ind i den enkelte butiksindretning. Det er jo alt efter smag og der findes jo en fantastisk masse spændende og kreative butiksindretninger med dertil hørenden prøverum rundt i Danmark.

Når man siger rum til at skifte og afprøve tøj i, er det måske også nødvendigt med et spejl til dit nye visitationsrum.
Vægspejle til butik findes til at hænge på rillepanel plade og til at skrue direkte op på væggen. Alle beslag medfølger. Skruer og eventuelt ravlplugs medfølger ikke.

Ønsker du et fritstående gulvspejl enten til prøverummet eller til at stille rundt inde i din butik, som fleksibel butiksindretning har vi også de såkaldte vippespejle. Nogle vippespejle til gulv er med hjul og andre står på justerbare fødder. Dette står skrevet på de enkelte produkter. Find dit gulv spejl - vippespejl til butik her.

Som noget nyt har vi også til skobutik fået et skospejl med indbygget skammel. Denne nye skostol løsning til dig med skobutik eller tøjbutik med et sortiment i sko er denne stol med skospejl meget pladsbesparende og en billig inventarløsning. Skospejl med skammel findes i 2 farve læder.

Så alt i alt finder du her faste prøverum, mobil prøverum, butiksspejle, gulvspejl med hjul, puffe med spejl og meget mere her hos PRIP Inventar.


Spørg os endelig når du er på udkig efter andet. Måske vi kan hjælpe dig.

Læs mere
Vis som Gitter Liste

18 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Prøverum - bøjlestang for vægmontering består af 1 bøjle og 2 beslag - meget robust
  Prøverum stang U-formet rustfri til væg-
  1.431,20 kr 1.789,00 kr
  Produktnummer : NS-37-35
 2. Prøverum / bøjlestang for rillepanel - inkl. 2 beslag og 1 bøjleGod kvalitet til pengene
  Prøverum til rillepanel U-formet rustfri
  1.431,20 kr 1.789,00 kr
  Produktnummer : NS-37-30
  • Nyhed
  Taburet med skospejl og sort sæde
  Skospejl som taburet | Sort sæde |
  527,20 kr 659,00 kr Stykpris ved 3 stk 624,00 kr
  Produktnummer : NS-36-225-B
  • Nyhed
  Taburet med skospejl og beige / mocca sæde
  Skospejl med skammel | Lys brun sæde |
  527,20 kr 659,00 kr Stykpris ved 3 stk 624,00 kr
  Produktnummer : NS-36-225-Mocca
Vis som Gitter Liste

18 varer

pr. side
Faldende orden