Stigereol til butik

STIGEREOL I SORT METAL MED TRÆHYLDER

Her finder du redefinering af de klassiske stigereoler 

Flotte sorte stige reoler i 3 højder, som kan bygges sammen og opstilles lige nøjagtig som du kan ønske dig. Op af væg eller fritstående i showrummet eller i butikslokalet. Ring gerne hvis du har brug for vejledning.

Vi er mere end bare en webshop - vi ønsker at detailhandlen gør sig godt overfor forbrugerne. Derfor udvikler vi løbede vore sortimenter. Som de eneste butiksinventar firmaer i Danmark udvikler vi løbende vore egne kollektion og sortimenter af inventar til butikker, udstillinger og showrooms. 


Du kan opbygge dine butiksreoler lige efter dit eget behov eller købe nogle af de færdige stigereol løsninger, alt er nemlig modulopbygget her, så kig på din butik, hvordan drømmer du om at dit stigereol inventar skal se ud?

Stigereolerne findes i 3 højder 120 cm, 160 cm og 220 cm. Stigerne kan bygges sammen ved siden af hinanden, dog kun i den enkelte højde, og dertil kan du købe fine sorte butikshylder eller klassiske fine egetræshylder, fremstillet i melamin.

Reolerne kan tage høj vægt.Så kan du selv bestemme hvor du ønsker at bore hul for dine ledninger til dit kasseapparat.


Butiksreolerne i sort metal med træhylder fra PRIP Inventar er super fleksible og fantastisk dekorative, idet de er lavet som moduler der kan sammensættes helt efter behov og efter den plads du har til rådighed i butikken.

Til stigereolen kan du altid tilkøbe ekstra hylder til dit butikinventar

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til indretning af din butik


Vi træffes på +45 8110 2030 eller mail info@prip-inventar.dk.

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

21 varer

pr. side
Faldende orden
  1. Møtrik M6 i sort for stigereol | Produktnummer: NS-66-02
    3,20 kr 4,00 kr
  2. Skrue M6 x 35 mm sort for stigereol | Produktnummer: NS-66-01
    4,00 kr 5,00 kr
Vis som Gitter Liste

21 varer

pr. side
Faldende orden