Udstillingspodier og kuber

Udstillingspodier

Skal din butik fremstå bedst muligt? Med udstillingspodier fra Prip Inventar kan du præsentere dine produkter bedst muligt. Vi har et fantastisk udvalg af forskellige udstillingspodier, så du kan finde den eller dem, som fremstår bedst i din butik eller hjem. Tag et kig og bliv inspireret af kreativ og anderledes produktpræsentation.

Udstillingspodier til din butik 

Udstillingspodier har den enestående egenskab, at det ikke kun er et smukt udstillingspodie til dine produkter, men også et dekorationsudstyr. Der er næsten ikke grænser for mulighederne, så det er blot med at vælge dine favoritter til butikken eller hjemmet. Der findes forskellige modeller, varianter og farver, så du ikke skal gå på kompromis med udstillingspodier, hvad angår din butiksindretning og dit produktudvalg. Vi har alt lige fra udstillingspodier, udstillingsmontre, udstillingskuber, glashylder, glaskuber, udstillingstrappe og indskudsborde.  Du finder produkter i hvid, sort, gennemsigtig og glas.

Hvorfor vælge udstillingspodier? 

De fleste ved, at det er yderst vigtigt for en butik og forretning at give et godt førstehåndsindtryk. Her kommer udstillingspodier til virksomheden eller hjemmet til gode, da det er en yderst dekorativ og praktisk måde at præsentere sine produkter på eller som pynt til hjemmet. Vores udstillingspodier er lette at kombinere med vores andre inventardele. Dette kunne være vores butiksdiske, som danner rammerne for din butik. Eller vores butiksinventar til tøj, tasker og sko. Du kan også udnytte pladsen til fulde med vores flotte butiksreoler til enhver butik eller hjem.

Fordele ved at handle hos os 

Hos Prip Inventar ønsker vi, at du får den bedste oplevelse ved at handle hos os. Derfor har vi fokus på dig. Du kan altid tage kontakt til os på telefon, mail eller udfylde vores kontaktformular. Vi har en lang række fordele såsom prisgaranti på hele 5% prisgaranti på hele din ordre, leveringstid indenfor 1-5 dage samt ubegrænset returret. Vil du ikke gå glip af gode tilbud og holde dig opdateret på nyheder om butiksinventar og butiksindretning? Så er du hjertelig velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi ser frem til at høre dig.

 

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

21 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Udstillingspodier til kunstmuseum, Produktnummer: NS-34-11
  2.388,80 kr 2.986,00 kr
 2. Hvide udstillingspodier til showroom, Produktnummer: NS-34-14
  3.307,20 kr 4.134,00 kr
 3. Grå udstillingspodier til showroom, Produktnummer: NS-34-30
  1.596,80 kr 1.996,00 kr
 4. Grå udstillingspodier til museum Produktnummer: NS-34-35
  2.515,20 kr 3.144,00 kr
 5. Glashylde til dekorationskuber & podie Produktnummer: NS-34-60
  270,40 kr 338,00 kr
Vis som Gitter Liste

21 varer

pr. side
Faldende orden