Akryl udstillingspodier

DEKORATIONSDISPLAY

Smykkedisplay, akryldisplay og små vinduesdisplay - stort udvalg

Søger du små fine og billige plexi display til udstilling af mindre produkter, finder du her et bredt udvalg af akrylæsker, akryl display fra lager, standard acryl display. Levering fra dag til dag. 

Disse dekorationsdisplays er perfekte til at lave den lidt mere økonomiske og alligevel lækre butikspræsentation af for eksempel bijouterie, smykker, briller mv. Altid prisgaranti og til levering fra dag til dag.

Her finder du et bredt udvalg af standard akryldisplay og plast display, akrylbokse, kassetter i klar plast til levering fra dag til dag, i rigtig mange forskellige størrelser og udformninger. Flere af dem fås i både klar og i sort akryl.

Vore kunder er rigtig kreative når de sætter disse små borddisplay i akryl op på deres diske og salgsborde. Tag nu bare det sæt vi har med 7 bukkede akryldisplay. Det behøver ikke alle at stå sammen i sæt som 7 plexi display.

Split dem endelig op så de står som 1,3, 5 og 7 diskdisplay ved siden af hinanden. Et ulige antal, har vi fra vore netværk af forskellige dekoratører, fået fortalt at det ulige antal display i plast fungerer bedre end en når du sætter deko display op i lige antal. Blot et gratis fif herfra.

Vores dekorationsdisplays kan du få til levering fra dag til dag.

Ønsker du nogle større dekorationsløsninger, kan vi anbefale at du kigger lidt på vores lækre trækuber

Vi træffes på +45 8110 2030 eller mail info@prip-inventar.dk hvis du vil høre mere om små plast display..

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

10 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

10 varer

pr. side
Faldende orden