Ophæng til tøj & tasker 15 mm rør

Tøjbom og ophæng - 15 mm

Indretning og inventar til tøj og taske butik
Hos PRIP Inventar kan du finde alt i flot og billigt butiksophæng for indretning af tøjbutik, taskebutik og sportsbutik. Kunne du tænke dig en flot og økonomisk overskuelig indretning af tøjbutik, outdoorbutik og sportsbutik ? Dette inventarsystem kan måske være noget for dig.

Med løbende meter priser på få hundrede kroner kommer du langt med indretning af din butik med basis væg inventar. Sammensat med ophængsbm, fronthæng til tøj, Skråhæng til tasker, U-bøjlestang og inventar til sidehæng, sat glashylde til beklædning eller oplægshylde til væg. 

Utrolig fleksibel og billig basis inventar til din tøjbutik, som giver din butiksindretning et roligt og overskuelig fremtoning.
Overfladen er det man kalder mat krom. Meget ren og robust butiksløsning.

Ophængsbom - tøjophæng fås i 60 og 90 cm bredde. Meget stabil inventar modebutik og taskebutik,  der kan holde til megen vægt og vil i udtrykket holde sig klassisk i rigtig mange år.
Dertil findes der lige fronthæng til butik i 30 og 40 cm længde til tøj og frakker.

Etagehæng til butik, hvis du ønsker at hænge dit tøj lidt oppe i højden og ønsker at præsentere 2 eller flere dessins overfor kunden.

Ønsker du en mere skrå tøjophæng, findes der også skrå fronthæng til vægsystem.

Inventar til taskebutik, kan være med vores lige arm med kroge til taske eller skrå taskeinventar til din indretning af læder og taske butik. En meget fin måde at arbejde med taskepræsentation på, da taskerne kan tages ud enkeltvis og ikke sidder i vejen for hinanden.

U-bøjlehæng eller sidehæng til bøjleophæng i din butiksindretning, bruges når du ønsker varerne skal præseneres med siden ud af. Bøjlestang til tøj leveres ligeledes i bredde 60 og 90 cm.
Dertil kan fås hylder i hvid træ eller glashylder, inkl. Hyldebærer til butikshylderne. Ønsker du en anden hyldefarve eller sågar en træsort til dine hylder, kan vi via en god snedker få fremstillet dit butiksinventar efter bestilling. Dette tager dog lige nogle uger.

Så ved at kombinere varepræsentationen enten hvor man ser varerne med front ud eller med varepræsentation til siden, får du et godt spil i din basis butiksindretning.

Mange af vore kunder bruger netop dette gode, og især billige inventar til basisindretning. Dertil dekorerer de gerne med antikke møbler, rustikke borde eller skabe, som de finder rundt på genbrugsbutikker.

Dette er den billigste måde at lave butiksindretning til tøjbutik, modebutik, fashionbutik, børnetøjsbutik på.
Vi har indrettet flere enkeltstående dametøjsbutikker med dette system, samt leveret til flere kæder, hvor de ønsker en lidt anden indretning.

Hvis du ikke har væginventar i forvejen, kan vi anbefale dette inventarsystem til væg.

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

20 varer

pr. side
Faldende orden
  • Kolli af 10
  • Kolli af 10
  • Kolli af 10
  • Kolli af 10
  • Kolli af 10
  Tyversikring til varespyd i plast | Produktnummer: NS-12-16
  47,20 kr 59,00 kr
  • Kolli af 5
  Tyverisikring med lås til dobbeltspyd | Produktnummer: NS-12-15
  95,20 kr 119,00 kr
Vis som Gitter Liste

20 varer

pr. side
Faldende orden