Huskeseddel

Varekroge til fladskinne 6 mm

Fladskinne 6 mm

Krogskinne 6 mm og varespyd for butiksinventar
Søger du en billig ophængssløsning. Da er vor fladskinne til butiksindretning et godt bud. Fladbom til varespyd passer til de fleste inventarsystemer og er yderst velegnet til varespyd. vareophæng passer til flere varekroge. En meget billig salgsløsning. Altid med prisgaranti.

Fladskinne findes i både hvid og zink og er 90 cm lange, hvilket gør at de passer til de fleste inventarsystemer i Norden.
Til vægophæng findes der både enkeltspyd og dobbelt varespyd. Alle i zink og i disse forskellige længder. 10 cm, 15 cm, 20 cm, 25 cm og 30 cm varekroge og spyd til fladståls ophæng.

Dobbeltspyd til skinne i flad metal og enkeltspyd til krogbom i stål med tykkelse i 6 mm kan anvendes til alle tyder blisterpakninger og vareemballager, der enten har et rundt eller et eurohul i varepakningen.

Varespyd og ophængs kroge til tynd krogskinne kan blandt andet bruges til ophæng for pensler, lange emballagepakninger i forskellige længder og bredde. Til slikpose ophæng. Fantasien sætter kun grænser for skinne ophæng til butiksinventar.

Vidste du at hvis du har brug for andre længde, dimensioner eller farver, kan der ved minimum 1000 stk. igangsættes en produktion, så det passer til det butiksinventar du ønsker. Leveringstiden vil her dog være ca. 4-5 uger.
Kan du bruge de 2 krogbom, fladskinne og krogskinne til inventar til butik, får du leveret varerne indenfor et par dage.

Spyddene findes både som enkelt og dobbelt og i forskellige længder og finish.
På dette link for du vægskinne inventar til ophæng og butiksspyd for skinne.

Læs mere
Vis som Gitter Liste

14 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Tyversikring til varespyd i plast |
  Tyversikring til varespyd i plast |
  35,12 kr 43,90 kr
  Produktnummer : NS-12-16
 2. Tyverisikring med lås til dobbeltspyd |
  Tyverisikring med lås til dobbeltspyd |
  78,40 kr 98,00 kr
  Produktnummer : NS-12-15
 3. Varekrog enkel kraftig model - til tunge varermål L30 cm - trådtykkelse Ø8 mm - passer til 6 mm skinne
  Varespyd - varekrog enkeltspyd 30 cm til
  69,00 kr 86,25 kr
  Produktnummer : NS-03-90
Vis som Gitter Liste

14 varer

pr. side
Faldende orden