Butiksreol - glat træ bagplade

Reol - glat træbagplade


Butiksinventar med glat hvid træ bagplade

Står du og har brug for en butiksreol med glat hvid træplade til din butiksindretning, er dette butikssystem perfekt til alt fra isenkram inventar, inventar til brugskunst, messeinventar og indretning af showrooms. Alt på lager. Her finder du også masser af butikshylder og ophængsskinner til varer.

Træ bagplade til butiksindretning leveres i hvide melamin træplader, fremstillet ligesom de fleste klædeskabe og køkkenskabe.

Dette inventar system i træ til butik, showroom og messe leveres i hvid neutral og æstetisk metal og træ inventar,  altså kombineret i metal- og træinventar.

Alle bærende dele leveres i pulverlakeret metal. Butikshylder samt bagklædning er i hvide melamin træplader. De hvide bagklædningspladere opsættes med klare plastclips. Helt uden brug af værktøj. 

Til dette butikssystem er det muligt enten at benytte et lavt butiks bundpodie eller en høj skuffe podie til butik, På bundpodiet stiller du dine varer. I skuffen kan du gemme overskydende emballage eller bruge som lageropbevaring. 

Inventar til at stille op ad i butik, står som selvbærende reol, i modulbredde 90 cm og højde på 240 cm. Dette er standard modul mål, som vi kalder det i fagtermer.

Du kan også placere dette inventar op af vinduer, så du ud mod gaden lager en væg til vinduesdekoraion og indvendig benytter vægreol som varevæg med varehylder.

Gulvinventar til butik er bygget op med en T-søjle - et dobbeltsidet jernrør til butik  i højde 135 cm, eller i højde 240 cm. Gulvreol til lokalet er i højde 135 cm. som enten kan bygges uden endegavlsløsning eller med en endegavlsløsning. Med en endegavlsløsning kan du præsenterer varer på alle 4 sider. Det vil sige mere salg pr. kvadratmeter.

På både vægreolen såvel som på gulvreolen kan du bygge alt fra 1 modul op til alle de moduler du kunne tænke dig. Den kan samles uendeligt.


Glatte bagplader til din butiksindretning giver et roligt udtryk, uden at blive kedeligt og er også ideelt som messeinventar eller som inventar til isenkræmmer, til lædervarebutik, og tøjbutik, samt ikke mindst fantstisk til showroom.

Skulle du stå med et butikslokale, hvor du synes at hvid alligevel bliver lige neutralt nok, kan vi også tilbyde andre farver og plader med træstrukturer. Det kræver blot at vores snedker kan få lov til at lave minimum 10 stk. plader i en produktionsserie.

Elegant system med mange funktionsmuligheder.

Som tilbehør har du derudover forskellige valgmuligheder: Du har blandt andet mulighed for krogbomme i blank chrom, med tilhørende varespyd. Alternativt krogskinner i satineret matchrom. Se hele sortimentsoversigten af tilbehør.

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

12 varer

pr. side
Faldende orden
  1. Samlevejledning af vægreol Produktnummer: NS-32-99
    1,00 kr 1,25 kr
Vis som Gitter Liste

12 varer

pr. side
Faldende orden