Væg og butiksreol med trådhylde

Vægskinne system til butik


Fleksibelt vægskinne system til din butik

Søger du skinne inventar for væg med trådhylde, hulplade eller anden værktøjsophæng, finder du et stort sortiment af væg monteret inventar til butik her. Til meget konkurrencedygtige priser og hurtig levering fra eget lager.

Dette vægprofil inventar er rigtigt nemt at sætte op og du kan bygge det ind lige hvor du har plads. 

Du starter med at skrue en vægskinne op og for hver 60 eller 90 cm. Herefter kan du benytte vore trådhylder, krogbom ophæng, værktøjsophæng eller butiksspyd. Det er dejligt fleksibelt inventar til butiksvæg.

Når du har monteret den ny metal vægskinne til din butiksvæg, eller værkstedsvæg, monterer du eventuelt værktøjsplade, hvorpå du kan hænge værktøjskroge, værktøjsophæng, skruetrækkerophæng, ophæng til file, fjederophæng til værktøj, fjederophæng til skruetrækker, fastnøgleholder til værkstedsplade og holder for buskrydder og ikke mindst ophæng til græstrimmer.

Hver værkstedplade med de klassiske firkantede huller i er højde 66 cm og du vælger så om du ønsker 1 stk. ophængplade til værktøj eller op til 3 stk. af hulpladerne til værktøj.

Et utrolig prisbillig butiksinventer system til for eksempel dit butiksværksted eller eller inventar til værktøjsmagasin, inventarreol til maskinforretning, rasteplads inventar, fiskegrejsforretning hvor du har mulighed for at udnytte din vægplads optimalt.

Hos PRIP Inventar får du som kunde altid prisgaranti og naturligvis varerne leveret indenfor få dage, da vi er lagerførende af en stort butiksudstyrs sortiment.

Hulpladerne - også kaldt en perfex-plade har firkantede huller eller du kan bruge vore metal plader til bagvæg med runde huller. sådan at du kan placere en varekrog eller et værktøjsophæng.
Mange gange, hvis du har reoler i forvejen kan de forskellige ophæng godt bruges på denne plade, så du er fri for at starte helt forfra. At begynde forfra kan nemlig godt blive en bekostelig affære.

Til inventar kan du ligeledes tilkøbe diverse trådhylder og hyldeknægte til systemet.
Trådhylderne findes i et par farver. Trådhylder i blank metal er den mest brugte.

Er du i tvivl om hvad du skal bruge, så skriv eller ring endelig til os. Vi kan fanges på mail info@prip-inventar.dk og telefon +45 8110 2030.

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

13 varer

pr. side
Faldende orden
  1. Sort væginventar til butik 295 cm | Produktnummer: NS-04-10-B
    284,00 kr 355,00 kr
Vis som Gitter Liste

13 varer

pr. side
Faldende orden