Serumony håndsprit standere

Håndspritdispensere

Mangler du håndspritdispensere til din butik for at sikre god hygiejne blandt kunder såvel som medarbejdere? Så er du havnet det helt rigtige sted! Optimal hygiejne er i dag vigtigere end nogensinde, og en håndspritdispenser er derfor en væsentlig del af dit butiksinventar. 

Se Pripinventars udvalg af stilrene håndspritdispensere fra det danske brand, Serumony, nedenfor.

Stilrene håndsprit dispensere

En funktionel dispenser med håndsprit er vigtigt at erhverve sig til sin butik, værksted eller lignende for at sikre god hygiejne og mindske spredning af bakterier igennem arbejdsdagen.

En håndspritsdispenser er både vigtig i forhold til, at dine kunder skal føle sig trygge og godt tilpas ved at bevæge sig rundt i din butik. Samtidig er dispenseren vigtig i forhold til dine medarbejderes sikkerhed og trivsel. Det er en nødvendighed, at dine medarbejdere føler sig trygge i arbejdsomgivelserne, så de kan yde god kundeservice og være nærværende i deres arbejde - uden bekymringer.

Serumony – et bæredygtigt brand

Derfor finder du hos os et stort udvalg af funktionelle dispensere til håndsprit fra det allergivenlige, danske brand, Serumony. Serumony er kendt for at have skabt en dispenserløsning til hånddesinfektion, der er fremstillet bæredygtigt med fokus på en cirkulær økonomi og med forbrugerens trivsel og sikkerhed i højsæde.

Ikke nok med det, lægger Serumony vægt på, at dispenseren skal matche flot og naturligt til resten af din butiks interiør og stil. Derfor kommer dispenserne i et tidsløst, nordisk og yderst elegant design.

Optimal hygiejne i din butik

Dispenseren fås i flere forskellige farver og nuancer afhængigt af, hvad der matcher stilen i netop din butik. Er du eksempelvis mest til den klassiske stil, fås dispenseren i et stilfuldt, hvidt design. Søger du derimod, at dispenseren skal være en moderne og iøjnefaldende tilføjelse til butiksindretningen, fås den også i en flot sort, grå eller kaktus grøn. Sidst men ikke mindst, findes den også i en skinnende bronzefarve, der giver associationer til eksklusivitet og stilfulde produkter.

Alle dispenserne er funktionelt designet ved at være fritstående på fod og berøringsfri på grund af den elektroniske sensor. Derved mindskes eventuel smittespredning også. Blandt udvalget finder du naturligvis også selve beholderen med håndsprit, der skal placeres i dispenseren.

Udover at have optimal hygiejne i fokus, er Serumony meget bevidst omkring bæredygtig produktion af deres dispensere. Derfor producerer de selv alle de vigtigste komponenter for at gøre forsyningskæden så kort som mulig, og derigennem passe bedst mulig på vores miljø. Med henblik på samme, genanvender de derfor også alle de materialer, de kan, og gør brug af en bæredygtig emballage.

Pas på godt på dine medarbejdere og kunder

Dispensere med håndsprit er naturligvis ét af de mest afgørende produkter i forhold til at holde hygiejnen i top. Dog findes der andre produkter, der i kombination med håndspritdispenseren, kan være væsentlige at erhverve sig for at holde smittespredningen nede i din butik.

Udforsk eksempelvis vores udvalg af safety produkter og beskyttelsesskærme, der enten hænges foran din butiksdisk eller stilles direkte på den. Skærmen beskytter dine medarbejdere, og placerer dem i et trygt område bag disken, til trods for de mange forskellige kunder, de betjener hver dag.

Få kyndig rådgivning hos Prip-inventar

Udover håndspritdispensere og andre nødvendige sikkerhedsprodukter, er vi naturligvis også leveringsdygtige i alt flot og funktionelt butiksinventar. I vores sortiment kan du tilmed bygge og designe dine helt egne butiksreoler, så du får dem efter dine specifikke ønsker og behov. Ta’ et kig på vores udvalg og tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du ønsker kyndig rådgivning i indretningsprocessen af din butik.  

Har du spørgsmål til vores håndsprit dispensere her på siden eller andre af vores produkter, hjælper vi også hellere end gerne. Du kan kontakte os på telefon +45 81 10 20 30, på mail info@prip-inventar.dk eller udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

6 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Håndsprit dispenser med fod | Sort Produktnummer: NS-59-50-B
  2.892,00 kr 3.615,00 kr
 2. Håndfri spritdispenser med elektronisk Produktnummer: NS-59-50-W
  2.892,00 kr 3.615,00 kr
 3. Berøringsfri spritdispenser på fod | Grå Produktnummer: NS-59-50-S
  2.892,00 kr 3.615,00 kr
 4. Spritdispenser med sensor | Bronze lak Produktnummer: NS-59-50-K
  2.892,00 kr 3.615,00 kr
 5. Elektronisk håndsprit dispenser i cactus Produktnummer: NS-59-50-G
  2.892,00 kr 3.615,00 kr
 6. Håndsprit refill til Serumony dispenser Produktnummer: NS-59-51
  198,40 kr 248,00 kr
Vis som Gitter Liste

6 varer

pr. side
Faldende orden