Huskeseddel

Serumony håndsprit standere

SERUMONY håndspritstander

Hvad står SERUMONY for ?

God håndhygiejne er mere i fokus nu, end nogensinde før. Vi mener, at miljøet og vores fælles fremtid fortjener et mere bæredygtigt og miljørigtigt valg indenfor hånddesinfektion, end hvad markedet kan tilbyde i dag.
Med SERUMONY har vi skabt præcis det! En dispenserløsning til hånddesinfektion der er fremstillet efter bæredygtige principper, fokus på cirkulær økonomi og har forbrugerens trivsel og sikkerhed som mærkesag. Det har vi pakket ind i et elegant, tidsløst, nordisk design, der passer ind i indretningen, som en fast og permanent del af vores daglige rutiner – hver dag, i ethvert miljø.

Hvad betyder bæredygtighed for SERUMONY?
SERUMONY er skabt for at give verden et nyt og bedre valg til hånddesinfektion. SERUMONY er en dansk virksomhed fra Skanderborg og en del af en gruppe af selskaber med mange års erfaring med produkter til personlig pleje. Her arbejder vi med produktudvikling, innovation og branding af en bred vifte af produkter. SERUMONY er skabt i et ønske om at lave ærlige produkter med størst mulige miljøfokus. Derfor producerer vi selv alle de vigtigste komponenter for at sikre, at forsyningskæden forbliver kort, agil og realiserer visionen om at levere bæredygtig kvalitet.

SERUMONYs dedikerede mission er at belaste miljøet mindst muligt – både gennem nedbringelse af CO2 fodaftryk og ved altid at træffe det mest miljørigtige valg i alle elementer af vores produktion og drift – men også ved at sikre, at produkterne, når de bruges hos vores kunder, belaster miljøet mindst muligt. Derfor stiller vi ikke kun høje krav til os selv, men også til vores samarbejdspartnere, der forpligter sig til løbende at samarbejde med os om forbedringen af vores fælles miljøprofil.

Bæredygtighed fra start til slut
SERUMONY er skabt ud fra en ideologi omkring bæredygtighed med et ønske om at lave et produkt, hvor bæredygtighed er tænkt på fra start til slut. Et produkt produceret med de bedste intentioner, hvor der bliver taget højde for miljøet og med så lidt CO2 udledning som muligt. Et produkt, hvor der anvendes så få naturressourcer som muligt, og hvor produkterne efter den endte tjenestetid ikke bliver til affald, men i stedet en ressource for et nyt SERUMONY produkt eller andre produkter.
Nogle af vores initiativer for at realisere vores ideologi og bidrage til en miljøvenlig profil er blandt andet:
• Gennemsigtig forsyningskæde
• Så skånsom en produktion som muligt
• Kort afstand mellem produktion og marked = mindre CO2
• Plastikkomponenter fra lokalt genbrug
• Bæredygtig emballage
• Konstant forbedring af CSR program
• C02-neutral produktion
• Genanvendelse af alle de materialer vi kan genbruge

Nye sunde vaner starter med SERUMONY
SERUMONY er et bæredygtigt, allergivenligt og 100% dansk brand, der er designet til at gøre håndhygiejne indbydende, miljøvenlig og inspirerende.
Vores navn “SERUMONY” signalerer en høj koncentration af nøje udvalgte plejende ingredienser kombineret med en ny vane, der bliver et ritual – eller i bedste fald – en ceremoni med respekt for dig selv og naturen.

Læs mere
Vis som Gitter Liste

6 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Håndsprit dispenser med fod | Sort
  Håndsprit dispenser med fod | Sort
  2.892,00 kr 3.615,00 kr
  Produktnummer : NS-59-50-B
 2. Håndfri spritdispenser med elektronisk
  Håndfri spritdispenser med elektronisk
  2.892,00 kr 3.615,00 kr
  Produktnummer : NS-59-50-W
 3. Berøringsfri spritdispenser på fod | Grå
  Berøringsfri spritdispenser på fod | Grå
  2.892,00 kr 3.615,00 kr
  Produktnummer : NS-59-50-S
 4. Spritdispenser med sensor | Bronze lak
  Spritdispenser med sensor | Bronze lak
  2.892,00 kr 3.615,00 kr
  Produktnummer : NS-59-50-K
 5. Elektronisk håndsprit dispenser i cactus
  Elektronisk håndsprit dispenser i cactus
  2.892,00 kr 3.615,00 kr
  Produktnummer : NS-59-50-G
 6. Håndsprit refill til Serumony dispenser
  Håndsprit refill til Serumony dispenser
  198,40 kr 248,00 kr
  Produktnummer : NS-59-51
Vis som Gitter Liste

6 varer

pr. side
Faldende orden