Kurvestativ med firkant brød fletkurve

KURVESTATIV MED FIRKANT BRØD FLETKURVE

Bagerstativ med firkant fletkurv
Brødstativ og stativ med kurve til bagerforretning, brødudsalg og kantine. Stativ med firkantet brødkurve og bagerkurve med hjul. Levering fra dag til dag fra eget lager i Horsens.

Stativ med fletkurve i kvadratiske og rektangulære størrelser er særlig velegnet til bland andet som bager inventar, bagerstativ, inventar til brødudsalg, stativ til kantine for brød, frugt eller kager.

Kurve i pil er sat lidt skrå på brødstativ, således kunden og du i jeres butik som ekspedient har overskuelighed over de produkter der ligger i inventar til brød.

Enkelte af bageri kurvene er høje bagtil og lave foran så det er nemt at komme til varerne.

Vi har overtaget Sommerlunds Eftf. butiksinventar sortiment
Igennem mange år kørte Kaj Sommerlund land og rige rundt med stativ, skilte og inventar til alle de små danske bagere, slagtere, kroer, café, kantiner, restaurant, smørrebrødsbutik, og mange andre detailbutikker i Danmark.
PRIP Inventar overtog Sommerlunds Eftf i 2013 og vi er glade for at kunne viderebringe produkterne i vor egen lille webshop.

Hver enkelte stativ til rundstykker for bageri har en overflade i grå rengøringsvenlig lak og er udarbejdet i en rigtig god kvalitet som holder.

Om du vælger stativ med hjul eller uden hjul til pilekurv, det er op til dig. Vi tilpasser den enkelte metalstander til kurve som du ønsker det.
Shop displays with square baskets er modellen fra DSI. Også en god løsning.

Leder du blot efter gavekurve, bast kurve, pileflet kurve, brødkurve, brødbakker, serveringsbakker og løse bagerkurve, kan du finde det her på dette link.

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
Faldende orden
    • Stærk pris
    Stativ med 4 rektangulære kurve pileflet Produktnummer: DS-8121
    3.860,00 kr 4.825,00 kr
Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
Faldende orden