Salgskurve

Salgskurv til butik

Trådstativ og stabelkruv til gaden 

Stabelkurv og billige trådgitter salgskurve. Gittertråd salgsboks til konkurrencedygtige priser. Alt leveres fra eget eget i Horsens. ALLE varer med prisgaranti.

Byg din stabelkurv som det gadestativ i gittertråd - metalgitter lige som du ønsker. Og byg alle de bure i gittertråd i salgskurve oven på hinanden, som du ønsker.

Start med understel for gitterbur, det med vores stabelkurv i trådgitter meta. Kurv til gadedn kan også stables op med 2, 3 eller 4 salgskurve ovenpå hinanden.

Leveres som komplet stabelvogn i tråd og trådkurv med 3 kurve som udgangspunkt. Dog kan du altid selv sammensætte dit gitterkurv stativ og salgsdisplay til gaden, som du ønsker dig.

Dertil kan du købe et kraftigt metalstel med rigtig gode hjul til den stabelbare salgskurv. Til de enkelte maskekurve til varesalg, kan der ligeledes tilkøbes opdeler i tråd.

Skillerum og skilledeler til trådgadekurv er yderst fleksible og kan justeres for hver 2 cm.

Oven på det hele kan du også tilkøbe en kurv til at sætte på toppen af den stabelbare trådboks.

Du må heller ikke glemme de billige salgskurve i netmasker. Dumper i tråd findes som rektangulær trådkurv og som sekskantet salgskurv i tråd.

Salgsstativ i trådnet er nem at samle. Billig i indkøb og utrolig fleksibel. Tråd gadekurv til butik har en bundhylde, der nemt kan flyttes op og ned indvendig i trådkurven til butik, som du ønsker dig.

Salgskurv med justerbar bund er nem at bære og kan stå stort set alle steder i din butik. Kan naturligvis også bruges som et udendørs salgsdumper.

Man finder ofte denne form for stabelkurv ude på gaden til gadesalg. NEm at køre ud på gaden om morgenen og ind igen om aftenen.

Eksponeringskurv og tråd dumper til butik kan også bruges til de lidt mere uhåndterlige produkter ude på dit lager. Og som butiksstativ i tråd inde i butikken, såvel som udenfor butikken.

Det kan være boldstativ i tråd eller som dumper til strømper og andre styrteksponeringsvarer. Stativ til legetøj ude på feriestederne og campingpladen. Trådgade dumper og stativ er en meget billig gadesælger.

Det billige salgsstativ er produceret i tråd og er utrolig fleksibel og rummelig. Du kan have alt fra små til store produkter i salgsdumper. 

Alle salgskurve er overflade behandlet med aluminiumsfarvet pulverlak, hvilket gør dem ret vejrbestandige. Prøv selv. God fornøjelse med dit mersalg.

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

10 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

10 varer

pr. side
Faldende orden