Stabelkurv med hjul

Stabelkurv

Billige stablekurve i trådgitter - til alle brancher

Stabelbar stabelkurv som trådkurv. 85 cm i bredden. Fantastisk til volumesalg. Her finder du stor dumper der kan stables til meget fornuftige priser. Til levering fra dag til dag, fra eget lager i Horsens. Med prisgaranti.

De smarte trådkurve, der kan stables, er beregnet til at stable ovenpå hinanden. Etage salgskurv i metaltråd er perfekt til mersalg og tilbudsvarer.

Man ser ofte stabelsælger uden for dagligvare butikker, campingplads og legetøj.

De kan bare sælge de varer, der kan være svære a sætte pænt på en butikshylde eller hænge på en varekrog.

Til gade inventar i trådgitter, fås skille deler og rumdeler, så du kan have forskellige produkter i den samme kurv. Opdel så det passer til dine produkter. Skilledeler kan du også altid supplere op med hvis du har fået for få i din levering af stabelsælger.

Til den billige og meget robuste stabelkurv, er der mulighed for at sætte en topkurv ovenpå hele herligheden. 

Det vore kunder køber mest er 1 stk. understel for kurv, 3 stabelkurve ovenpå hinanden. Det er kun nogle gange vore kunder vælger at slutte af med en topkurv. Det vil vi lade være op til dig at beslutte om du har produkterne dertil. 

Skillerum til salgskurv er også godt at få med på salgsstativ i tråd.

Vi har her forsøgt at sammensætte stabelkurve i flere kombinationer og derudover kan du tilkøbe skillerum, topkurv, ekstra stabelkurv, skilteholder og understel med hjul, hvilket giver dig en fleksibilitet i din indretning af kurvene. Det betyder at du kan justere rummenes størrelser, afhængig af hvad du lige tænker du vil køre kampagner på.

Bredden er 85 cm og dybden er 48,5 - højden bestemmer du i princippet selv, den afhænger nemlig af om du har brug for 1, 2, 3 eller 4 kurve. Én kurv har en højde på 41 cm.

Stablekurven er lakeret i en grå robust pulverlak. 

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

7 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

7 varer

pr. side
Faldende orden