BLONDEHUSET

Blondehuset med Helle Svendsen som ejer har siden 2010 ligget i et mindre lokale på Søndergade i Løkken. I 2019 var lokalerne blevet for små og samtidig blev et meget stort lokale på modsatte siden af gaden til leje.

Som de fleste af vore kunder valgte Helle, sammen med en lokal kreativ pige, selv at lave nogle indretningsplaner over hvordan de kunne tænke sig butikken.

De 2 kreative piger kom frem til et flot Vesterhavs look med maritimt udtryk - intet andet vil være mere naturligt.

Hos PRIP Inventar fandt Helle de meget anvendelige rillepaneler i sorte og hvide.

Sammen med nogle lækre matkrom fronthæng og diverse hylder var basis inventaret på plads af vægindretning af denne lingeributik.

I denne butik er der væginventar og gulvinventar for ca. kr. 60.000,00, Excl. Moms.

Og vi taler om en 250 2M butik med glashylder, fronthæng, sidehæng og accessorie vægge i sort panelplade og alt det løse. Det er billigt inventar til lingeributik & tøjbutik. Pænt, enkelt, tidssvarende og udpræget skandinavisk design.

Naturligvis har der også være andre udgifter til ombygning af lokalet, butiksdisken, Mens Room, Prøverum med mere er noget Helle selv har fået lokale håndværkere til at lave.

Til væggene benyttede vi det fleksible og økonomiske rillepaneler.

Til ophæng på panelpladerne brugte Helle dette sortiment.

Michael Prip ønsker Helle og hendes gode personale tillykke med Danmarks største lingeributik

Har du lyst til at få samme rådgivning omkring butiksindretning som BLONDEHUSET, så ring til os på +45 8110 2030 eller skriv en mail direkte til michael@prip-inventar.dk.

Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede