Huskeseddel
Billede

KM MODE

Frank Trend Poulsen, der også ejer KM Mode i Veri Centret i Risskov ved Århus, overtog denne butik i Viby Centret i det sydlige Århus.

KM Mode fik selv indrettet butikken hos en lokal indretningsarkitekt, med hvem han selv afregnede timer med. Samtidig forestod Frank selv al koordinering med håndværkerne og indretningsarkitekten.

PRIP Inventar´s opgave var at finde det rigtige sortiment og projektere selve vægindretning og gulvindretning af denne tøjbutik.

Hvorfor valgte man denne Indretning af vægge og gulvareal ?

I denne butik er der væginventar og gulvinventar for ca. kr. 50.000,00, og vi taler om ca. 30 meter vægreoler og ca. 30 meter gulvreoler med glashylder mophængsbom, fronthæng, sidehæng, salgsborde, accessories vægge i sort panelplade og alt det løse. Det er billigt inventar til tøjbutik. Pænt, enkelt, tidssvarende og udpræget skandinavisk design.

Til væggene benyttede vi det fleksible og økonomiske vægskinnesystem for Fashion.

Til gulvarealet benyttede vi gulvreol til tøj og oplægsbord til tøj.

Gulvreoler er lavet i standard hvid farve og til tøjoplægsborde blev der fremstillet specielle egefinér plader, til at ligge ned i metalrammen.

Her kan du se sortimentet man brugte til indretning af modebutik.

Har du lyst til at få samme rådgivning omkring butiksindretning som KM MODE, så ring til os på +45 8110 2030 eller skriv en mail direkte til michael@prip-inventar.dk.

Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede