Billede

KM MODE

Frank Trend Poulsen, der også ejer KM Mode i Veri Centret i Risskov ved Århus, overtog denne butik i Viby Centret i det sydlige Århus.

KM Mode fik selv indrettet butikken hos en lokal indretningsarkitekt, med hvem han selv afregnede timer med. Samtidig forestod Frank selv al koordinering med håndværkerne og indretningsarkitekten.

PRIP Inventar´s opgave var at finde det rigtige sortiment og projektere selve vægindretning og gulvindretning af denne tøjbutik.

Hvorfor valgte man denne Indretning af vægge og gulvareal ?

I denne butik er der væginventar og gulvinventar for ca. kr. 50.000,00, og vi taler om ca. 30 meter vægreoler og ca. 30 meter gulvreoler med glashylder mophængsbom, fronthæng, sidehæng, salgsborde, accessories vægge i sort panelplade og alt det løse. Det er billigt inventar til tøjbutik. Pænt, enkelt, tidssvarende og udpræget skandinavisk design.

Til væggene benyttede vi det fleksible og økonomiske vægskinnesystem for Fashion.

Til gulvarealet benyttede vi gulvreol til tøj og oplægsbord til tøj.

Gulvreoler er lavet i standard hvid farve og til tøjoplægsborde blev der fremstillet specielle egefinér plader, til at ligge ned i metalrammen.

Her kan du se sortimentet man brugte til indretning af modebutik.

Har du lyst til at få samme rådgivning omkring butiksindretning som KM MODE, så ring til os på +45 8110 2030 eller skriv en mail direkte til michael@prip-inventar.dk.

Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede

Butiksinventar til tøjbutik 

KM Mode er en tøjbutik med fokus på dametøj, der både har beliggenhed i Veri Centeret i Risskov samt Viby Centeret i Viby J. I forbindelse med butikken i Viby, hjalp vi hos PRIP Inventar med at finde de helt rigtige inventarløsninger til butikken. Her kan du læse mere om vores samarbejde.

Pænt og enkelt design 

I samarbejde med kunden, blev der valgt pænt og enkelt design til deres forskellige inventarløsninger til butikken. Det enkle butiksinventar er i udpræget skandinavisk design, der lader tøjet være i fokuspunkt. Der skulle bruges både væg- og gulvinventar til butikken, hvilket gjorde det muligt at fremstille en større mængde inventar for kunderne.

Hos PRIP Inventar sørgede vi for fleksible inventarløsninger, der tager højde for den høje omskiftelighed i modebranchen. Især inventarløsningerne til væginventar gør det muligt at ændre højde alt efter, hvad der skal fremstilles. 

Kvalitetsløsninger til modebutikker 

Hos PRIP Inventar har vi indsigt i de mange forskellige krav til butiksindretning. Vores indsigt og forståelse for netop din butikstype, gør det muligt for os at levere præcis det butiksinventar, der fungerer bedst til din butik. Det blev til en højfunktionel butiksindretning og enkelt design, der blev specialiseret med flotte egefiner- og glasplader.

Til indretningen af tøjbutikken blev der brugt ca. 30 meter vægreoler samt gulvreoler, salgs- og tøjoplægningsborde, glashylder, ophængsbomme, tilbehør m.m. Der blev lavet inventarløsninger for ca. 50.000,- til butikken, hvilket anses billigt til en tøjbutik. 

Funktionel og flot butiksindretning 

Flot og funktionelt design, når det gælder butiksindretning, er essentielt for en god kundeoplevelse. Hos PRIP Inventar hjælper vi med at optimere varefremstilling i form af kvalitetsrigt og funktionelt butiksinventar. Med vores samling af samarbejdscases er der rig mulighed for inspiration, når der skal findes nyt butiksinventar.

Vi kan med fordel henvise til andre lignende cases, hvor vi har ledt et godt samarbejde med diverse butikker såsom Blondehuset, der manglede nyt inventar til deres undertøjsbutik. PRIP Inventar leverede også både butiksinventar og belysning til børnetøjsbutikken kidikid samt diverse Sportigan-butikker.

Præcis som kunden i dette eksempel, kan din nye butik komme godt fra start med det helt rigtige butiksinventar. Hos PRIP Inventar forhandler vi butiksinventar til alle former for butikker, og vi tilbyder også personlig vejledning i både sortiment og indretning. Ønsker du at indgå i et samarbejde med os, kan du nemt finde alle vores kontaktinformationer ved at klikke her.