Glasskab for butiksreol

GLASSKAB FOR BUTIKSREOL

Glasskab til butiksinventar reol

Knivskab i glas til butiksreol, butiksskab i glas og med lås. Glasskab til personlig hygiejne. Se PRIP Inventar udvalg her. Til levering fra eget lager.

Dette udstillingsskab bliver som oftest brugt hos isenkram forretninger, brugskunst forretninger og El forretninger. Vi har sågar jagtbutikker der sælger jagtknive og dyre kikkerter ind i disse skabe.


Aflåseligt butiksskab i glas kan fås i farverne grå eller hvid og kan leveres med og uden lys. Leveres naturligvis med lås og glashylder.

Udstillingsskab leveres til 90 cm butiksinventar, hvor hulafstanden på lodret mellem hullerne i søjlerne skal være fra midt hul til midt hul 3,2 cm.
Højden på glasreol med lås er 90 og dybden er 40 cm.

Der medfølger 3 stk. glashylder til vitrineskab. Hylderne i glas kan naturligvis justeres i højden, så de passer til dine produkter.

Samtidig er det vigtigt at gøre opmærksom på, såfremt du ønsker at købe metalskab med glaslåge til dit nuværende butiksinventar at der vandret mellem dine 2 inventarsøjler bør være fra midt hul til midt hul 89,5 - 90 cm.

Mange bruger det billige sikringsskab i glas til at opbevare dyre produkter. Glasskab til butiksreol kan bruges til små el apparater, køkkenknive, barbermaskiner, el tandbørster, Dyre sølvvarer eller porcelæn og mange andre udstillingsvarer, der bør sikres bag lås og slå..

Mange butikker er udfordret af tyveri og i sidste ende kan det godt svare sig at investere i et skab for at sikre mod tyveri. Investeringen er minimal i forhold til det svind der kan være på et år.

Skal det være ekstra sælgende glasskab har du mulighed for at tilkøbe LED lys til montering indvendig øverst i skabet. LED lys er sat i en skinne du montere samtidig med at butiksskabet samles.

En godt køb til rigtig fornuftige penge.

His du kunne tænke dig en glas vitrineskab til at hænge direkte op på væggen, kan vi også tilbyde en sådan løsning. Se gerne mere her på dette link.

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden
  1. Topplade med LED lys for vitrineskab | Produktnummer: KOP-05-25-W
    994,00 kr 1.242,50 kr
Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden