Vægmontre

VÆGMONTRE

Glasmontre - Showcase til væg

Super flot vægvitrine i sort eller aluminium. Showcase Wall Duo leveres færdigsamlet til dig direkte fra lager. Med prisgaranti og hurtig levering.

Udstillingsmontre til vægophængning - showcase Wall Duo - black er ofte brugt til udstilling af smykker, guld og sølv samt produkter du ønsker udstillet, som har en vis værdi.


Vægvitrineskabet Showcase Wall skrues direkte op på din væg, hvis du ønsker det frit hængende i din udstilling.

Det kræver blot en ferm person med en boremaskine og en skrumaskine.
Alternativt kan du placere udstillings skab i glas Showcase væg på en hylde eller på din skranke uden yderligere fastgørelse.

Udstillingsskabet i glas er fremstillet i hærdet glas og aluminium og leveres med 2 stk. LED spot i hver side, der lyser fint ind på dine produkter. Spots kan justeres i vinkel og i højden.

Ligeledes er der 2 downlights i LED monteret i toppen af glas vitrinen. Pak blot glasskabet ud til din butik eller udstilling og sæt ledningen i stikkontakten. Så er du klar til en flot præsentation af hvilket som helst produkt.
De 2 indvendige glashylder i montreret kan justeres i højden, hvilket gør at de altid kan tilpasses dit valg af produkter i vitrinen.

Hvis du ønsker en mere rummelig glasmontre eller andre produkter indenfor Showcase til placering på bord, kan du finde det i dette link.

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
  • Stærk pris
  Udstillingsskab med lås 90 cm til væg | Produktnummer: DS-1052
  4.792,00 kr 5.990,00 kr
  • Stærk pris
  Glasmontre- Vitrine til væg 90 cm | Sort Produktnummer: DS-1053
  4.928,00 kr 6.160,00 kr
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden