Vitrineskab til rillepanel

VITRINESKAB TIL PANEL

Vitrineskab og glasvitrine til rillepanel.

Som den eneste i Danmark har vi direkte fra egen fabrik, 2 fine modeller i glasskabe til rillepanel butiksinventar. Beskyt dine produkter mod butikstyveri med en glasvitrine til sporpanel. Hurtig levering af vitrine i glas til panelplade.

Hos PRIP Inventar har vi lavet 2 simple, funktionelle, prisbillige og solide vitrineskabe til butik.


Et vitrineskab måler 60x60 cm og er 25 cm dyb, og et sikringsskab til butik på 90x90 cm. med en dybde på 21 cm. hvor begge panelskab monteres direkte op på panelplade og Slawall.

Som du kan læse lidt mere om, tilbyder vi også til vitrineskabe glashylder og panel hyldebærer i lækker aluminiums finish. De størrelser af glasdhylde til vitrinsudstilling findes du ligeledes på webshoppen.

Hvis du ønsker at du produkter skal hænge på panelpladen inde i glasvtrineskabet i stedet for at stå på hylder i dit nye udstillingsskab for rillepanel butiksinventar, finder du her vores sortiment i panelkroge.

Selvom du skulle have købt dine rillepaneler hos anden kollega, kan dette vitrineskab til udstilling sagtens monteres op på disse sporpanel plader. Afstanden skal blot være 10 cm mellem spor i rillerne.

Skab i glas til sporpanel og rilleplade leveres som adskilte udskillingsmontre. Samlevejledninger til de forskellige udstillings og glasskabe medfølger naturligvis.

Nyt til din butiksindretning i sortiment hos PRIP Inventar
Leder du efter et glasvitrine til direkte vægophængning har vi også disse fine vægvitriner til udstilling.

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

6 varer

pr. side
Faldende orden
  1. Glasskab - Glasvitrine til rillepanel Produktnummer: NS-43-50-B
    3.568,00 kr 4.460,00 kr
    • Midlertidig udsolgt
    • Kolli af 2
    • Kolli af 2
Vis som Gitter Liste

6 varer

pr. side
Faldende orden