BUTIKSINVENTAR

Butiksinventar til gulv, væg, loft, samt alt det tilbehør du kan forestille dig

Skal du bygge din butik op fra bunden eller trænger den til et nyt look og et løft, så er du landet det helt rigtige sted. Her har vi alt til at bygge både en isenkram- eller modebutik eller en værktøjshandel op.

Her finder du reoler og vægskinner, som kan sættes sammen og bygges op så det passer perfekt til ethvert behov. Udnyt pladsen optimalt med et vægskinnesystem for det lette udtryk. Eller en reol som kan placeres enten opad væggen eller ude midt på gulvet.

Det er også her du finder alle hylder, spyde, kroge og ophæng, så du kan udnytte dine reoler optimalt.

Udnyt din gulvplads med en disk, oplægsborde eller flotte vitriner, selvfølgelig i flere størrelser og variationer, samt i de fleste tilfælde i både hvid og sort.

Den rigtige belysning er super vigtig - den rigtige belysning får du hos os
Kig ind i vores store sortiment af kvalitets LED spot til butiksbelysning hvor alt lys er i 3000 Kelvingrad, hvilket giver dig den bedste og mest naturlige butiksbelysning.

Vi har gjort en masse ud af også at kunne levere et gedigent sortiment af tilbehør til din belysning. Det betyder, at du kan indrette dit loft både fleksibelt og funktionelt med skinner, hjørner og samleled således at du altid kan flytte dine spots efter behov.

Skulle du mod forventning ikke finde det du lige står og mangler, så ring gerne til os alligevel på telefon 81102030, vi er dygtige til at hjælpe vores kunder med at skaffe det de evt. måtte mangle.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 521

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 521

Side
pr. side
Faldende orden