BUTIKSINVENTAR

Butiksinventar til gulv og væg, samt alt det tilbehør du kan forestille dig

Skal du bygge din butik op fra bunden eller trænger den til et nyt look og et løft, så er du landet det helt rigtige sted. Her finder du næsten alt til at bygge både en isenkram- eller modebutik eller en Smartphone Repair.

Alt fra nonfood butiksretning til dagligvare butiksinventar.

Om du har et mindre eller større butikslokale er underordnet. Du finder her butiksinventar til næsten alle butikstyper.

Her finder du butiksgondoler og vægskinner, som kan sættes sammen og bygges op så det passer perfekt til ethvert behov. Udnyt pladsen optimalt med et vægskinnesystem for det lette udtryk. Eller en reol som kan placeres enten op ad væggen eller ude midt på gulvet.
Om du vælger et let udtryk uden bagplader eller vælger metalplader til bagklædning, kan du få hjælp af det fantastiske PRIP Inventar team.

Det er også her du finder alle hylder, varespyd, varekroge og butiksophæng, så du kan udnytte dine butiksreoler optimalt.

Udnyt din gulvplads med en disk, oplægsborde, gulvdisplay, gulvreoler eller flotte vitriner, selvfølgelig i flere størrelser og variationer, samt i de fleste tilfælde i både hvid og sort.

Den rigtige belysning er super vigtig - den rigtige belysning får du hos os
Kig ind i vores store sortiment af kvalitets LED spot til butiksbelysning hvor alt lys er i 3000 Kelvingrad, hvilket giver dig den bedste og mest naturlige butiksbelysning.

Vi har gjort en masse ud af også at kunne levere et gedigent sortiment af tilbehør til din belysning. Det betyder, at du kan indrette dit loft både fleksibelt og funktionelt med skinner, hjørner og samleled således at du altid kan flytte dine spots efter behov.

Skulle du mod forventning ikke finde det du lige står og mangler, så ring gerne til os alligevel på telefon +45 81102030, Vi vil gøre alt for at hjælpe dig med at få den bedste butiksløsning.
Vi tilstræber at blive din foretrukne leverandør af butiksinventar i Danmark.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 519

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 519

Side
pr. side
Faldende orden