Butiksreol - løsdele

Skab dit eget reolunivers med vores butiksreoler

Fleksible og individuelle løsninger til både væg og gulv
Byg dine egne butiksreoler op, så de passer allerbedst til den indretning af butik, som du tænker de skal bruges til. Basissystemet danner grundlag for opbygning af næsten alle typer butiksindretning. Hvis du kan lide selv at sammensætte inventardelene, må du endelig lade dig fornøje.

Har du brug for hjælp, send os endelig en stregtegning med dit butiksområde, showroom eller messestand der skal indrettes. Måske med et par billeder for så kan vi hjælpe dig resten af vejen. Det er nemt når vi hjælper hinanden med din butiksopstart.

Under denne sektion finder du alle byggeklodserne til at sammensætte det flotteste og mest fleksible butiksinventar op med, så det passer netop til din butiksindretning og dine produkter.
Her kan du købe inventarsøjler, gondolsøjler, L-søjler, T-søjler. Bundpoder til inventar. Hulbagplader, Perfex plader, hullede metalplader til butik med firkantede huller og runde huller.

Du vælger selv om din butiksindretning skal have en sort, hvid eller grå udtryk. Inventaret kan også bygges op med hjul, så det enten kan flyttes rundt i butikken eller køres ud og ind dagligt, alt afhængig hvilken butikstype du har. Til butikskomponenterne kan tilkøbes fastgørelsesbeslag til væg eller specielle afstivningsbomme til inventar på hjul.

Vælg den bagplade du synes passer bedst til det udtryk du ønsker. Du kan vælge imellem bagplader i metal hulplader, glat bagplade i træ eller i rillepanel.
Hertil kan du vælge at udvide din butiksreol med bundplader og skuffer til yderligere opbevaring.

Med snart 30 års erfaring kommer du til det rigtige sted for handel med butiksreoler ved at vælge PRIP Inventar.
Butiks tilbehør som butikshylder finder du i denne kategori hylder og hyldebærere.
Her findes trådhylder til butik, glashylder og træhylder til butik og showroom.

Er du i tvivl om hvor mange elementer du skal bruge for at bygge dine reoler, så ring endelig til os på +45 8110 2030.
Vi har mange års erfaring og vejleder gerne, så du får det lige præcist som du ønsker det og din butik kommer til at fremstå så optimal som muligt.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 79

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 79

Side
pr. side
Faldende orden