Inventarsøjler til væg


L-søjler, gondolsøjler til butiksreoler - så bliver det ikke nemmere at bygge sin egen butik

Rigtig fin, stabil og holdbar løsning til at bygge din egen butiksreol op, lige så det passer til dit behov og det hele findes i tre farver hvid, grå metallic og sort.

Start evt. med at vælge en gondol i enten højde 200 cm eller 240 cm, begge i bredde 90 cm. Herefter kan du ved fortsættelsesfag bruge en inventarsøjle og bygge på derfra.
For at sikre bestemte afstande imellem fagene, og for at holdene butikssøjlerne sammen, så de ikke vælter, vælges afstandsstykker som du kan få i 60 cm, 90 cm eller 120 cm.

Vores inventarsøjler er så fleksible, at du derefter kan give den lige nøjagtig det udtryk du har brug for med vores bagplade i rillepanel, metal eller træ.

Har du brug for ekstra plads eller opbevaring kan du tilkøbe bundpodier og skuffer. Stort set alle butiksopbygninger som nonfood inventar og dagligvareinventar, benytter disse stålinventar systemer, som basis butiksopbygning. Som bagklædning kan du vælge de forskellige inventar muligheder, som du finder her på webshoppen. Du har naturligvis også mulighed for selv at få din helt egen farve eller træstruktur som bagklædning. Har du brug for hjælp til udvælgelse af andre farver til din butiks beklædning, står vi naturligvis til rådighed med forslag. På vores eksterne inventarfabrik laves mange forskellige løsninger, hvor udgangspunktet er disse butikssøjler.

Kontakt os for at få et godt tilbud på mail info@prip-inventar.dk eller telefon +45 8110 2030.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 34

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 34

Side
pr. side
Faldende orden