Butiksreoler

Butiksreoler og reolsystemer til alle slags butikker

Hos PRIP Inventar, fås flere forskellige inventarsystemer og til mange butiksindretningsformål.
Du kan se meget mere på vores webshop www.prip-inventar.dk.

Butikssystemerne kan sammensættes, så det passer ind i dit ønskelige butiksudtryk, afhængig af hvilke produkter du sælger.

Hos PRIP Inventar hjælper vi dig gerne med at finde den bedste butiksreol og inventardele, så din butik får den bedste indretning. Indretningen skal naturligvis også stå i forhold til dit sortiment og tilpasses de enkelte varegrupper.
Her er det du kan bruge os i din indretning af dine nye butik eller også hvis du blot ønsker at udvide dit butiksareal eller ombygge.

Mange af vore kunder bygger om etapevis, således at økonomien kan følge med. Lav os være med til at lave en plan for hvordan du bedst muligt kommer i mål med indretningen af dit butikslokale.

Meget kan laves via mail og over telefonen. Skulle du have brug for hjælp i butikken, kan vi også tilbyde det, hvis det er et større butiksareal du skal have indrettet eller en ny butiksåbning. Kan jo også være at du ønsker at endevende hele din butik og vil friske indretningen op med nyt butiksinventar.

PRIP Inventar ApS er et søsterselskab til ShopConcept A/S, der har leveret butiksindretninger siden 1985. Der er masser af knowhow du kan trække på. Alt fra betalt arkitekt hjælp, 3D visualiseringstegninger, specialdesignet retail interiør, projektledelse og komplet turnkey indretning. ShopConcept er til dem der ønsker at overdrage al indretning og styring til ekstern partner, som styrer alt for dig. Mod betaling naturligvis.

Som alternativ til Shopconcept, hvor du har brug for en mere kompleks indretning med 2D og 3D indretningsplaner, men uden projektledelse og specialinventar, vil en eksterne freelance arkitekt kunne hjælpe dig, mod lidt betaling direkte til indretningsarkitekten.

Kan du nøjes med sparring og en blyantstegning, ringer du bare til Michael Prip på mobil +45 2552 0466.

Her finder du reoler til butik i flere farver, samt modeller i flere størrelser og udtryk. Så uanset om du har brug for reoler til væg og gulv, så finder du det her.
Vi tilstræber at hjælpe butiksindehaverne med valg af relevant butiksinventar i Danmark.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 87

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 87

Side
pr. side
Faldende orden