Reol - glat træbagplade


Butiksreoler med glatte træbagplader til isenkram eller brugskunst

Butiksgondol med glat træbagbeklædning er perfekt fra alt til isenkram inventar, inventar til brugskunst og andet indretning til messeinventar og ikke mindst til indretning af showrooms.

Dette butiksinventar sortiment leveres i hvid neutral og æstetisk, kombineret i metal- og træinventar. Alle bærende dele leveres i pulverlakeret metal, og butikshylder samt bagklædning er i hvide træplader.
Inventar til væg, står som selvbærende inventar, i modulbredder 90 cm og højde på 240 cm. Dette er standard modul mål, som man kalder det i fagtermer.
Gulvinventaret er i højde 135 cm, eller i højde 240 cm. Gulvreolen i højde 135 cm kan enten bygges uden endegavlsløsning eller med en endegavlsløsning. Med en endegavlsløsning kan du præsenterer varer på alle 4 sider. Mere salg pr. kvadratmeter.

På både vægreolen såvel som på gulvreolen kan du bygge alt fra 1 modul op til alle de moduler du kunne tænke dig. Den kan samles uendeligt.
Glatte bagplader giver et roligt udtryk, uden at blive kedeligt og er ideelt som messeinventar eller som inventar til isenkræmmere.
Skulle du stå med en butiksindretning, hvor du synes at hvid alligevel bliver lige neutralt nok, kan vi også tilbyde andre farver og plader med træstrukturer. Det kræver blot at vores snedker kan få lov til at lave minimum 10 stk. plader i en produktionsserie.

Elegant system med mange funktionsmuligheder.

Som tilbehør har du derudover forskellige valgmuligheder: Du har blandt andet mulighed for krogbomme i blank chrom, med tilhørende varespyd. Alternativt krogskinner i satineret matchrom. Se hele sortimentsoversigten af tilbehør.

Vis som Gitter Liste

10 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

10 varer

pr. side
Faldende orden