Reol - glat træbagplade


Butiksreoler med glatte træbagplader til isenkram eller brugskunst

Glatte bagplader er perfekt fra alt til isenkraminventar, brugskunst og andet indretning til messeinventar, showrooms mv.

Vores træbagplader leveres i enten sorte og hvide lakerede bagplader i højde 200 cm. Alternativt med melamin bagplader i højde 240 cm, baseret på hvide melaminplader som bagplader og bundhylder.
Udgangspunktet er enkeltsidet, og kan ved hjælp af en ekstra fod, laves om til et dobbeltsidet system. Foden kan til enhver tid tages på og afmonteres igen.

Gulvreolen leveres i højde 135 cm og er baseret på hvide melaminplader. Du kan bygge 1, 2, 3 eller flere moduler sammen og afslut med en endegavlsplade, enten som glat- eller rilleplade.
Glatte bagplader giver et roligt udtryk, uden at blive kedeligt og er ideelt som messeinventar eller som inventar til isenkræmmere.

Elegant system med mange funktionsmuligheder. Som tilbehør har du derudover forskellige valgmuligheder: Du har blandt andet mulighed for krogbomme i blank chrom, med tilhørende varespyd. Alternativt krogskinner i satineret matchrom.

Et andet eksempel til dig med mange tasker eller tøj, findes en lidt mere eksklusiv og modet løsning. Se mere under tilbehør.

Vis som Gitter Liste

10 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

10 varer

pr. side
Faldende orden