Vis som Gitter Liste

6 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

6 varer

pr. side
Faldende orden

Butiksreoler - bagplade med runde huller - grå


Bagplade - runde huller - grå
Meget fleksibelt metaldisplay løsning og butiksreol. Inventar med runde huller i en metalbagplade, således at du for hver 2,5 cm - lodret eller vandret - kan placere en varekrog.

Inventar til butik kan bygges op som en enkeltsidet reolløsning eller dobbeltsidet løsning. Denne stålinventarløsning findes i forskellige højder, og med forskellige hyldeløsninger, varekroge og andre butiksophæng.

Hvis du ønsker dette system, som et mobilt system, tilkøber du blot afstivningsbommen og vælger 4 hjul, som vi naturligvis monterer for dig.
Derved kan du køre denne løsning udenfor din butik i dagtimerne og ind igen om natten, eller også bruge den som indretning af dit showroom eller som messeinventar, hvor du hjemmefra færdiggør dit varesortiment.
En butiksreol som bruges til indretning af farvehandlere, metalreol til hobbyforretninger, inventar til værktøjsbutikker og til tider også som inventar til lejetøjsbutikker.

Leveres i en satin grå metallic overflade.

Er du i tvivl om hvilke elementer du skal bruge til at bygge lige netop din inventarløsning, så ring til os for rådgivning - vi sidder klar på telefon +45 8110 2030 eller mail info@prip-inventar.dk.