Vis som Gitter Liste

8 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

8 varer

pr. side
Faldende orden

Reol - værktøjsplade - Grå


Butiksystemer af denne inventartype, er et meget alsidigt og populært butiksinventar

Meget fleksibelt butiksinventar med værktøjsplade / hulplade, som i de fleste tilfælde primært bruges som butiksindretning til farvehandlere, værktøjsmagasiner og Byggemarkeder.

Værktøjs bagpladen, også kaldt perfex-pladen har en overflade med kvadratiske huller, således at du for hver 3,8 cm, lodret eller vandret, kan placere en varekrog eller værktøjsophæng. Hulpladerne kan altså bruges til mange formål.

Husk at afslutte med en metalafslutning til butiksreolen til gulv - det giver en rigtig god finish.

Det bliver brugt af de af vores kunder, der handler med mindre produkter f.eks. pensler, malerruller, skriveartikler, sytilbehør og produkter til dyr. Kort sagt, en masse vægplads til en masse forskellige mindre produkter, hvilket derfor også er perfekt til indretning af værktøjsmagasiner, kiosker og indretning af byggemarkeder.

Leveres i 2 højder, som væginventar 200 cm og 240 cm og kan bygges op som en enkeltsidet eller dobbeltsidet inventarløsning, som væginventar eller gulvgondoler.

Der er rigtig meget tilbehør til denne inventartype. Se mere under tilbehør. Hvis du ønsker den i hvide i stedet for i grå kan det naturligvis også lade sig gøre. Se mere under vores kategori værktøjsplade - hvid. Butiksreoler er nemlig et vidt begreb, men hos prip-inventar.dk forsøger vi at samle det bedste til prisen. Se hele vores udvalg af inventar lige her på prip-inventar.dk. Priserne vi præsenterer på opbygningerne er vejledende - så ring endelig og spørg. En værksteds hulplade eller hulbagplader fås i mange varianter - tøv ikke med at kontakte os for rådgivning på telefon +45 81102030.