Vægskinnesystem - værksted - byggemarked


Super fleksibelt vægskinnesystem til dit værkstedtøj

Dette vægskinnesystem er rigtigt nemt at sætte op og du kan bygge det ind lige hvor du har plads.

Du starter med at skrue en vægskinne op og for hver 90 cm monterer en ny metal vægskinne til din værktøjsreol.
Herefter monterer du værktøjspladerne, hvorpå du kan hænge værktøjskroge, værktøjsophæng, skruetrækkerophæng, ophæng til file, fjederophæng til værktøj, fjederophæng til skruetrækker, fastnøgleholder til værkstedsplade og holder for buskrydder og ikke mindst ophæng til græstrimmer.

Hver værkstedplade med de klassiske firkantede huller i er højde 66 cm og du vælger så om du ønsker 1 stk. ophængplade til værktøj eller op til 3 stk. af hulpladerne til værktøj.

En utrolig prisbillig reolløsning til dit værksted eller eller inventar til værktøjsmagasin, samt inventarreol til maskinforretning, hvor du har mulighed for at udnytte din vægplads optimalt.

Hos PRIP Inventar får du som kunde altid prisgaranti og naturligvis varerne leveret indenfor få dage, da vi er lagerførende af en stort butiksudstyrs sortiment.

Hulpladerne - også kaldt en perfex-plade har firkantede huller, sådan at du for hver 3,8 cm kan placere en varekrog eller et værktøjsophæng.
Mange gange, hvis du har reoler i forvejen kan de forskellige ophæng godt buges på denne plade, så du er fri for at starte helt forfra. At begynde forfra kan nemlig godt blive en bekostelig affære.

Til inventar kan du ligeledes tilkøbe diverse trådhylder og hyldeknægte til systemet.
Trådhylderne findes i 3 farver. Hvide, grå og zink trådhylder.

Er du i tvivl om hvad du skal bruge, så skriv eller ring endelig til os, vi kan fanges på mail info@prip-inventar.dk og telefon +45 8110 2030.

Vis som Gitter Liste

4 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

4 varer

pr. side
Faldende orden