Vis som Gitter Liste

29 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Glasmontre og vitrine disk i aluminium og hærdet glasinkl. 4 spot og glaslåger med låsmål H90xB90xD45 cm
  Glasmontre - Vitrinebord. LED lys
  3.945,00 kr 4.931,25 kr Stykpris ved 3 stk 3.745,00 kr
  Produktnummer : DS-1050
  • Stærk pris
  Glasmontre i elokseret aluminium og hærdet glasinkl. 4 hjul, halogenspot i top og 4 spot i sidernemål H200xB45xD45 cm
  • Stærk pris
  Glasmontre i elokseret aluminium og hærdet glas - inkl. 4 hjul, halogenspot i top og 6 spot i sidernemål H200xB90xD45 cm
 2. Vitrineskab for panel - Glasskabet er i metal og grå lakmål H62,5xB89,5xD27 cm
  Glasskab / Vitrineskab for panel. 60 cm.
  1.995,00 kr 2.493,75 kr
  Produktnummer : NS-43-00
 3. Vitrineskab for panel 90 cm - glasskabet er hvidtmål H92,5xB89,5xD27
  Glasskab / Vitrineskab for panel. 90 cm.
  2.795,00 kr 3.493,75 kr
  Produktnummer : NS-43-50
 4. Topplade med LED lys for vitrineskab
  Topplade med LED lys for vitrineskab
  1.395,00 kr 1.743,75 kr
  Produktnummer : KOP-05-25-W
 5. Viitrineskab for gondol - hvidt glasskab inkl. 3 glashyldermål H90xB90xD40 cm
  Glasskab-vitrineskab. Hvid. For gondol.
  3.540,00 kr 4.425,00 kr Stykpris ved 2 stk 3.320,00 kr
  Produktnummer : KOP-05-00-W
 6. Topplade med LED lys for vitrineskab
  Topplade med LED lys for vitrineskab
  1.395,00 kr 1.743,75 kr
  Produktnummer : KOP-05-25
Vis som Gitter Liste

29 varer

pr. side
Faldende orden

Vitriner

Stort udvalg af glasmontre, vitrineskabe, vægmontre og glasskabe

Er du på udkig efter et vitrineskab til din butik eller showroom?
Hos PRIP Inventar finder du et bredt sortiment af glasskabe til butik. Gulvvitreine, vægvitrine og bordmontre. Stort udvalg af glasskabe til udstilling. Hurtig levering. Med prisgaranti.

Her finder du glasskab til ophængning på butiksreol og gondolvæg. Kan fås som udstillingsskab til butiksgondol med og uden lys. Glasvitrine til butik, kan købes i 2 farver. Glasskab måler 90x90 cm.

Ligeledes kan du her købe udstillingsskab, glasvitrine og glasmontre i glas til rillepanel og panelvægge. Dette glasskab og vitrine med lås kan hægtes ind i alle rillepanel systemer i Dnamark. Det kræver blot at du mellem sporene i slatboard har 10 cm, da kan skab i glas passe til dine allereded eksisterende vægge.

Et vitrineskab er nemlig ikke bare et vitrineskab. Du finder showcase tower som er et fritstående vitrine glasskab til gulv med LED lys i top go side. Showcase wall er et væghængt udstillingsskab i aluminium med glas på 3 sider, samt indbygget LED lys. begge er ideelle som skab i glas til butik og udstilling. Glasskab til hotel og museum fås både i små og store modeller som kan væghænges eller stå på disken som en showcase counter.

Eksklusiv indretning med en glasvitrine og montre i glas
En glasmontre er en nem og overskuelig måde at eksponere dine produkter og varer på i butikken. Det er en flot og eksklusiv løsning som både er indbydende og luftig for dine besøgende kunder. Hvis du vil vælge en lys og behagelig indretningsløsning til din forretning, kan vi hos PRIP Inventar hjælpe dig med at finde det helt rigtige.

Glasskab kan desuden ophænges på dit rillepaner eller glasskab til ophæng direkte på væggen. Alle med lås, således at det fremstår som et tyveri sikret glaskab og vitrineskab

Et vitrineskab i gode materialer skaber overblik
Gode materialer og tidsløst design går at montre til udstilling med lås og skabe med lys og g, glas og lås vil holde i enhver indretning år efter år efter år.


Alle vores fritstående udstillingsmontre er fremstillet i aluminium profil, og kan derfor holde til lidt af hvert. Aluminumsskab kan leveres i sort eller i aluminumsfarvet profiler. Alle glas til vitrine er hæret glas. 

Det  stilfulde butiksvitrine er i høj kvalitet med lys indbygget, hvilket giver hvert enkelt udstillingsmontre et unik særpræg.

For alle tyvrsikret glasmontre og glasskabe gælder det, at der medfølger 2 låse til systemet. Det er altid godt at have 1 stk. i reserve. Låse er meget stabile til udstillingsskab i glas. Vi sikrer at dine varer kan stå sikkert og godt. Et vitrineskab som udstillingsskab skaber overblik og elegance. Vælger du udstillingsskabe med glaslåger giver det lethed og en flot måde at fremvise smukke pyntninger uden at dine varer samler støv.

Glasmontre til væg
Alle vitrineskabe behøver ikke tage gulvplads, så butikker med sparsom gulvplads kan også finde plads til et vitrineskab. Et glas skab fra PRIP Inventar findes ligesom gulvvitriner i alle varianter med lys og lås. Om din udstillingsmontre bruger det til opbevaring eller udstilling afgør ikke om du skal vælge til gulv eller væg. Alle vores skabe har nemlig glaslåger, samt lås.

Hæng et vægvitrineskab - counter showcase bag din butiksdisk, og opnå en flot og professionel eksponering af dine produkter. Et vitrineskab monteret på væggen, giver mere gulvplads og giver mulighed for at opbevare ting på en enkelt og sikker måde.

Kontakt os endelig for mere information på +45 8110 2030 eller info@prip-inventar.dk