Vitriner

Stort udvalg af glasmontre, vitrineskabe, vægmontre og glasskabe

Er du på udkig efter et vitrineskab?
Hos PRIP Inventar er sortimentet af vitrineskabe baseret for både ophæng på væg og til stående brug. Du kan både få til gondolvægge og til panelvægge.
Et vitrineskab er nemlig ikke bare et vitrineskab. Alle vores vitrineskabe er ideelle til butikker og fås både i små og store modeller som kan væghænges eller stå på disken.

Eksklusiv indretning med en glasmontre
En glasmontre er en nem og overskuelig måde at eksponere dine produkter og varer på i butikken. Det er en flot og eksklusiv løsning som både er indbydende og luftig for dine besøgende kunder. Hvis du vil vælge en lys og behagelig indretningsløsning til din forretning, kan vi hos PRIP Inventar hjælpe dig med at finde det helt rigtige.
Glasskabe kan desuden ophænges på dine rillepaneler.

Et vitrineskab i gode materialer skaber overblik
Gode materialer og tidsløst design vil holde i enhver indretning år efter år efter år. Alle vores udstillingsmontre er fremstillet i aluminium profil, og kan derfor holde til lidt af hvert.
Vores stilfulde vitrineskabe er håndlavet, hvilket giver hvert enkelt udstillingsmontre et unik særpræg.
Alle vores glasmontre er monteret med lås, så alle dine varer kan stå sikkert og godt. Et vitrineskab som udstillingsskab skaber overblik og elegance. Vælger du udstillingsskabe med glaslåger giver det lethed og en flot måde at fremvise smukke pyntninger uden at dine varer samler støv.

Glasmontre til væg
Alle vitrineskabe behøver ikke tage gulvplads, så butikker med sparsom gulvplads kan også finde plads til et vitrineskab. Et glas skab fra PRIP Inventar findes ligesom gulvvitriner i alle varianter og er fremstillet i aluminiums profil. Om din udstillingsmontre bruger det til opbevaring eller udstilling afgør ikke om du skal vælge til gulv eller væg. Alle vores skabe har nemlig glaslåger, samt lås.
Hæng et vægvitrineskab bag din butiksdisk, og opnå en flot og professionel eksponering af dine produkter. Et vitrineskab monteret på væggen, giver mere gulvplads og giver mulighed for at opbevare ting på en enkelt og sikker måde.

Vis som Gitter Liste

26 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

26 varer

pr. side
Faldende orden