Butiksskranke - Disk

Stort udvalg af diske til butik

Diske til butik i mange varianter - vores butiksdiske leveres færdigsamlet
Vi har hos PRIP Inventar udviklet et omfattende basis sortiment af ekspeditionsdiske og butiksdiske, som kan sammensættes på mange måder og så det passer lige ind i dine lokaler. 

Findes i farverne sort, grå eller hvid.

Diskkabinettet er opbygget i 19 mm melaminplade. I midten af pladen er det spånplade. Du får altså her en rigtig solid løsning. Toppladen monteres efterfølgende på diskkorpus.
Toppladen er i laminat, ligesom et køkkenbord. Noget mere slidstærk overflade en melamin. Her skal du være opmærksom, når du vælger disk fra andre. De kan være med melamin. Beslutningen er naturligvis op til dig.
Med en melamin topplade vil overfladen hurtigt blive slidt igennem og din butiksskranke vil se frygtelig ud.
Så derfor arbejder vi kun med laminat bordplader til vore diske.

Inde i hvert disk medfølger altid 4 stk. hylder. Hylderne kan justeres i højden med 3,2 cm afstand. Helt ligesom dit klædeskab eller køkkenskab derhjemme. Det er bygget op efter samme princip, blot til butiksinventar diske.

Moduldisk opbygningen gør også at du nemt kan ombygge din butik og placere din disk andetsteds i butikken.
Diskene fås både som enkeltmoduler i 90 og 120 cm, hvortil der findes 60 cm vinkelsektioner, således at de kan vinkles i 90 gr. Hjørnesektionerne kan enten fås i kvadrat opbygning eller i trekantopbygning, således at man faktisk skærer et hjørne af hjørnedisken. I princippet er det ligesom dit køkken derhjemme, som er opdelt i moduler. Du kan bygge ligesom du vil, ud fra den givne bredde. Alle diskene er i byde 60 cm. Og med en højde på 92,5 cm. Hvilket vi erfarer fra vore kunder en god almindelig arbejdshøjde.

Du kan selv sammensætte de enkelte butiksskranker i den længde og bredde du ønsker dig, således du får den færdige opsætning, der passer til din butiksindretning.
Kontakt os gerne. Med mange butiksdisk opsætninger og dermed kundereferencer rundt i Danmark, kan vi fortælle dig hvor du kan se vore diske sat op. Vore kunder vil typisk gerne vise dig deres løsninger.

En disk i hvid kan fås enten med en hvid eller grå laminat topplade, eller som glasdisk med glastop.
Ekstra låger til disk, butiksskuffer, hylder til butiksdisk og ledningsgennemføring til disk topplader kan tilkøbes.

Vi har rigtig mange forskellige typer af færdige diskmoduler og diskopsætninger, men dette er kun et forslag til hvordan du kan sammensætte diskene.
Der er nærmest uendelige muligheder og tilkøb af diverse tilbehør i form af skuffeindsats til disk for gavepapir og bånd.

Du kan opbygge din serviceskranke lige efter dit eget behov, alt er nemlig modulopbygget her, så kig på din butik, hvordan drømmer du om at dit diskmiljø skal se ud?

De sorte diske er ret flotte og ret elegante hvis du ønsker et mørkere butiksudtryk. De hvide er neutrale og giver et lyst udtryk. De grå bruges rigtig meget inden for Isenkram og brugskunst.
Du kan opbygge den med ligeså mange moduler og vinkler som du har lyst til. Dertil kan tilkøbes rigtig meget tilbehør som gør din disk endnu mere anvendelig for netop dig.

Vidste du også at vi passer godt på dine kontanter. Se her vores udvalg af seddelbokse.

Ring hvis du har spørgsmål ...
Står du med nogle uafklarede spørgsmål eller har nogle specielle ønsker til din diskopsætning, så ring til vores kundeservice på +45 8110 2030.
På den måde kan vi i fællesskab finde frem til præcist den eller de typer diske der passer allerbedst til netop din butik.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 77

Side
pr. side
Faldende orden
 1. Butiksdisk vinkelformet med hvid korpusmål udvendig 180x150 cm - diskdybde 60 cm - højde 92,5 cm
  Butiksdisk Vinkelformet. Hvid.
  9.060,00 kr 11.325,00 kr
  Produktnummer: NS-31-170
 2. Disk opsætning i hvid U-form - 1 skuffe 90 cm medfølger - monteret imål udvendig 300x150 cm - diskdybde 60 cm - højde 92,5 cm
  Disk opsætning i hvid. U-form
  15.910,00 kr 19.887,50 kr
  Produktnummer: NS-31-180
 3. Disk opsætning i grå - U-form - skuffe og flytbare hylder medfølgermål udvendig 300x150 cm - diskdybde 60 cm - højde 92,5 cm
  Disk opsætning i grå. U-form
  16.700,00 kr 20.875,00 kr
  Produktnummer: NS-35-240
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 77

Side
pr. side
Faldende orden