LED BUTIKSBELYSNING

Lys handler om at se – og se godt ud ...

LEDSpots, LEDlamper til butiksbelysning med Global lysskinner – med prisgaranti og 5 års garanti
Butikslys er en vigtig del af det at fremhæve produkter samt gøre dine kunders samlede indtryk af butikken mere behagelig. Prisgaranti på alle Globalskinner. Kontakt os endelig, vi er faktisk ret flinke.

Vi har samlet et basis sortiment af de bedst sælgende kvalitets LED spot til butiksbelysning. Alt lys er i 3000 kelvingrad, hvilket giver det bedste naturlige butiksbelysning.

Stort udvalg i kvalitetsbutiksbelysning med prisgaranti naturligvis
Hos PRIP Inventar gør vi en stor dyd i at kunne levere gode produkter til billige penge. Derfor er vi selvfølgelig også konkurrencedygtig på butiksbelysning med LED spot, til alle slags butikker.

Troværdigt LED lys, der gengiver farver optimalt på over 90% i farvegengivelse.

Passer mine skinner til jeres LED-spots
Det behøver ikke at være en langhåret proces. VI forhandler Globalskinnen, der er en 3 faset skinne, og bliver brugt i de fleste butiksopbygninger.

Er du i tvivl om din skinne ligner Globalskinnen eller din LED spot passer i din nuværende skinne?
Tag gerne et billede af skinnen og send det til kundeservice på info@prip-inventar.dk, så giver vi dig svar hurtigst muligt.

PRIP Inventar yder prismatch / prisgaranti på al butiksbelysning som vi tilbyder på denne webshop
Finder du varen billigere end her hos os, garanterer vi fuld prisgaranti.

Som tak for din tid giver vi dig også lige en ekstra bonus, når du kontakter os. Husk det link eller billede hvor du fandt varen billigere.

Al vor belysning leveres af LIVAL, som er en stor LEDlys producent i Finland. Samtidig er vi også forhandler af Global lysskinner og LED lysspots til butikker. Kvalitet før pris.

Alle strømskinner er 3 fasede, således din elektriker har mulighed for at tilkoble til jord. Det er et krav i dag. Spørg endelig din elektriker til råds ved montering af elskinner.
Spots må du gerne selv montere i lysskinner. OBS...Alle vores belysnings produkter er bestillingsvarer, og vi tager derfor ikke disse varer retur.

Det er vigtigt for os at yde vores kunder den rigtige rådgivning, faktisk er det noget af det vi er kendte for
Har du spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at ringe på +45 8110 2030 eller skrive en mail på info@prip-inventar.dk.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 47

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 47

Side
pr. side
Faldende orden