OPLÆGSBORDE - SALGSBORDE

Oplægsborde og salgspodier 

Butiksborde, oplægsborde, salgsborde og mersalgspodier
Butiksborde, indskudsborde, oplægsborde, salgsbord og podier, i et nemt-at-samle design.

Billige butiksborde, Butiksborde i forskellige størrelser, og forskellige udtryk af borde til at sætte ind i hinanden.
Hos PRIP Inventar har vi udviklet et fint salgsbordssortiment eget butiksdesign på udstillingsborde, ud fra en tanke om, at det holdbare også kan være dekorativt.

Der findes et billigt og meget lækkert oplægsbord til tøj, indskudte salgsborde til isenkram, brugskunst tekstiler og derudover stabelborde til udsalgsvarerne.

Træpyramiderne til butikken er meget dekorativt og præsenterer dine varer på en rigtig lækker måde.

Har du masser af varer til udsalg er stabelbord til din butik en rigtig god løsning, da den kan rumme utrolig mange varer.

Til saglsbordene findes der tilsvarende reoler, hvorpå du kan hænge og sætte dine varer. Panelstanderen er én mulighed og tøjinventar reolen er en anden. Sidst og ikke mindst er der salgspodierne, som bruges til tilbudsvarer, podier til impulsvarer og ikke mindst displays til mersalgsvarer.

Brug endelig lidt tid på at se sortimentet på borde til din butik, der kan sikrer dig mere omsætning pr. kvadratmeter i din butiksindretning.

Vis som Gitter Liste

29 varer

pr. side
Faldende orden
    • Prisbasker
    Oplægsbord som sæt - hvid melaminfolie - STÆRK PRISsættet består af 3 borde i 3 størrelsermål lille L100xB60xH45 cm - mellem L120xB60xH77 cm - stor L140xB70xH100 cm
Vis som Gitter Liste

29 varer

pr. side
Faldende orden