OPHÆNGSSYSTEM - SPYD

Ophæng - Varespyd - Varekroge til butik


PRIP Inventar har et meget stort udvalg af butiksophæng, ophæng til inventar, varespyd, varekroge og prisholdere til butiksinventar. Stort udvalg. Billige priser - med garanti.

Varekroge og fronthæng til butiksindretning findes i rigtig mange størrelser og til mange forskellige formål i forskellige overflader.
Der findes et hav af forskellige længder og finish på kroge og ophæng. Varekroge der passer til jeres behov i jeres butiksindretning og til jeres inventar.
I flæng kan nævnes vareophæng til sporpanel plader, hullet plader, værktøjsplader, værkstedsplader, kroge til tråd, spyd til krogskinner. Varekrog som enkeltkrog eller dobbeltkrog, også kaldet eurokrog.

Der findes alt mulig i ophæng til tøj, tasker, bælter. Både som fladskinner, og som kraftige krogbom, hvortil du kan finde masser af tilbehør.

Vi har varekrog, til dekostang, hulplade, perfexplade, salgsstativ, rillepanel, panelstander og rigtig meget andet. Og naturligvis også krog til stang og stang til inventar og bøjlestang til tøj.

Kort sagt varekrogene kan bruges til rigtig meget, så her finder du varekroge til mange forskellige bagvægge og inventarsystemer.
Desværre har vi ikke brugte varekroge, men til gengæld flotte nye produkter til konkurrencedygtige priser.
Står du og skal bruge varespyd og kroge til andre displays, så som spyd til papdisplay, og ikke kan finde dem på vores webshop, spørg endelig kundeservice. De kan helt sikkert hjælpe dig, med at skaffe dem hjem fra vores store leverandør i Tyskland. Det tager kun få dage.
Sommetider hjælper vi også vore kunder med en helt speciel produktion af vare ophæng. Spyd kan produceres fra minimum 1000 stk. pr. produktion pr. dessin.
Har du brug for mere hjælp eller inspiration, kan du her se et stort udvalg af inventarløsninger, hvortil alle varespyddene passer.

Fik vi fortalt dig at vi yder prisgaranti på alle vores produkter på hele shoppen, så måske der er andet vi kunne hjælpe dig med. Læs om vores prisgaranti her.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 106

Side
pr. side
Faldende orden
    • Prisbasker
    • Stærk pris
    Varekrog til billedophæng for rillepanel - hvid lakmål L2 cm - tykkelse Ø4,8 mm
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 106

Side
pr. side
Faldende orden