Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden
  1. Kube opsætning, bestående
    Kube opsætning, bestående
    4.430,00 kr 5.537,50 kr
    Produktnummer : NS-34-80
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden

UDSTILLINGSKUBER I TRÆ

Trækuber og hvide udstillingspodier til dekoration med utallige anvendelsesmuligheder.

Kuberne der får dit butiksvindue til at stråle, eller giver ekstra dekoration til din butiksretning. Trækuberne kan sættes op i alle mulige kombinationer. Billigere end du tror at lave lidt lækker udstilling i butikken eller i vinduet.

Sæt evt. en glastop på en udstillingskube hvor du kan fremhæve og udstil dine fineste produkter. Også som glasmontre.
Ja faktisk er det kun fantasien der sætter grænser for hvordan du kan lave en fin dekorations opstilling i din butik med trækasserne.

Anvend de 2 forskellige størrelser kuber i enten sort eller hvid lakerede møbelplader. Sæt dem i formation som om du bygger et podier op med flere trin.

Vore kunder bruger dem som vinduesdekoration, som udstillingsinventar i butikken og som opbevaringskuber, hvis produkterne trænger til lidt anderledes varepræsentation.
Kuberne kan stilles op, ligges ned. Være åben i front eller åben i top.

De lakerede trærammer måler 80x40x40 cm. Og i 40x40x40 cm. Udstillingskasser er fremstillet i kraftig møbelplade, hvor alle sider, udvendig såvel som indvendig i udstillingspodiet er lakeret i møbellak.

Med dette billige udstillingssystem, er du nemt i gang på din messe og kan ligeledes lave lidt pæn udstilling i dit showroom. Din butiksindretning med trækuber, kan give indtryk af lidt lækker dekorationsindretning.

Hvis du stiller den op og bruger vores glasmontre til at sætte på toppen at den opretstående lakerede trækasse, kan du bruge dette som smykke udstillingsmontre, udstilling af produkter på dine messe, på museet og som udstilling af produkter i din butik.

Glasmonteret løftes forsigtig af, når du ønsker at udskifte dine udstillingsprodukter. Udstillingsmonteret kan pudses med almindelig glasrens. Glasset er fremstillet i hærdet klar glas.

De spændende udstillingskuber der er fremstillet i lakeret MDF, med henholdsvis hvid eller sort lak , er der mulighed for at montere en glashylde indvendig.
Du kan selv bestemme hvor glashylden kan være indvendig i pyntekuben. Du får skruer og glashyldebærer med. Hullerne må du selv bore. Vi er sikre på at du kender en person, der er ferm med en boremaskine og en skruetrækker.

Ønsker du mere rustikke trækasse, a la æblekasser, kan vi anbefale at du måske bruger 5 minutter på at se på dette sortiment, som vi også har hos PRIP Inventar.

Vi træffes på +45 8110 2030 eller mail info@prip-inventar.dk hvis du vil høre mere om dekorationsdisplay til butik.