Vis som Gitter Liste

10 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

10 varer

pr. side
Faldende orden

Træhylder - sorte

Butikshylder i træ melamin - sort
Træhylder i træ overtrukket med sort melamin. Vi har et omfattende udvalg af sorte træhylder og de er alle af en rigtig solid kvalitet og kan holde til daglig brug i din butik. De sorte træhylder er elegante og bryder fremhæver produkter med mange farver eller glasprodukter.

De flest butikker i den frie sektor, arbejder i hvid eller i lyst inventar. Det er meget basis indretning af butikkerne generelt.
Vi anbefaler at man i butiksindretningen også arbejder i områder med andre farver, så det ikke bliver alt for fersk.

Den sorte hylde kan måske også passe ind til din butik og dit varesortiment. Især hvis dine produkter er meget lyse, kan en mørk inventarhylde give en fin kontrast. Vi har valgt en sort hylde sammen med vores hvide hylde i træ, som vores standard.

Ønsker du træhylder i træfarver eller andre farver, findes der et kæmpestort udvalg fra Riisfort. Riisfort sælger råpladerne til alle danske snedkerier. Det kræver dog lidt mængde at vælge sin egen dekorhylde.
Se deres udvalg her.

Hyldeholder, konsol til hylde og hyldebærer har vi naturligvis også i sortiment. De ligger blot lidt længere nede under alle vore butikshylder.

Vi giver selvfølgelig et godt tilbud, på sorte hyldeløsninger, der indebærer et stort antal.

Kontakt PRIP Inventar på telefon +45 8110 2030 eller på mail info@prip-inventar.dk