Fletkurve - brødkurve

Brødkurv og brødkasser gør det nemt at servere brød og frugt på en elegant måde

Kurvene findes i et væld af størrelser og varianter - her kan du finde de brødkasser og det bagerudstyr der passer netop til din stil og dit behov.

Brødkurvene og brødkasserne er lavet i flot naturligt pileflet. Vi tilbyder også et spændende udvalg af brødkasser og brødkurve i plast flet, hvis dette foretrækkes.

Kurve til alle behov og brancher
Vi har en brødkasse eller brødkurv til ethvert behov, som kan matches med dit eksisterende bagerinventar og bagerudstyr.
Prøv vores brødkasser og oplev hvordan brødkasser kan forandre din butik med nyt inventar.

Dit bagerinventar har stor betydning for butikkens udseende, prøv lyst og venligt bagerinventar med et strejf af naturlige materialer inden for brødkasser, bager inventar og bagerudstyr.

Vi rådgiver dig hellere end gerne når du skal indrette din butik - ring til os på 8110 2030 eller skriv til os på mailadressen info@prip-inventar.dk.

Nyt frisk udtryk
En brødkasse eller bager inventar til brød, frugt eller andre formål, kan være medvirkende til at friske dit bagerinventar op og være medvirkende til at friste kunderne med gode tilbud, derved genereres der mersalg og impulssalg. Vores brødkurv og brødkasse præsenterer dine varer på en måde, som giver brødet eller frugten den fokus de fortjener.

En brødkurv og brødkasse er perfekt til salg af rundstykker, men en brødkasse kan bestemt også være stærkt til salg af tilbudsvarer.

Se vores store udvalg af bagerudstyr og bagerinventar, som nemt kan kombineres med hele sortimentet inden for bager inventar.
Der findes et væld af muligheder og der kan til en brødkurv og brødkasse også fås tilhørende kurvestativer, som matcher dit nuværende bagerinventar.

Brød i det rette bagerudstyr virker kvalitetsbevidst og professionelt.
Hvornår har du sidst udskiftet dine brødkasser med nye brødkurve fra vores sortiment inden for Kaj Sommerlund produkter?

Oplev forskellen og se vores sortiment inden for brødkasse, bagerinventar og bagerudstyr. Vores store udvalg
Oplev vores store udvalg af brødkurve til mange formål her på siden. Vælg din brødkurv efter dit behov.

Få vores hjælp og vejledning til at opfriske dit bagerudstyr og forny dit inventar.
Inventaret er funktionelt og fleksibelt, samt særdeles effektivt når du skal opfriske dit eksisterende bagerinventar og bagerudstyr.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 37

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 37

Side
pr. side
Faldende orden