RILLEPANELER

Rillepaneler og tilbehør

Hvis du ikke før har hørt om rillepaneler, så må du lige læse denne fantastisk mulighed for både dekorering og udstilling produkter. Slatwall er en fantastisk fleksibel løsning alle kan bruge, og måske burde bruge. Slatwalls optager næsten ingen plads, og det er derfor utrolig hvad man kan opnå med slatwalls. Slatwall er en form for display af forretningens udbud, i den geniale ende, fordi det er muligt, hurtigt og nemt at lave om på, så du kan variere din udstilling på alle mulige måder. Til slatwalls findes der et hav af tilbehør i form af f.eks. hylder, kroge, bøjlestænger m.m. alt er let at tage ud af rillepanelet og indsætte en ny, og alle vores slatwalls kommer med monteret alu profiler. Det giver et utal af variationsmuligheder til din udstilling.

Rillepanel eller slatwall i god kvalitet
Rillepanel er den mest solgte vare i vores butikssystem. Rillepaneler og slatwall kan bruges i næsten alle butiksindretninger, og det er der en god grund til, da de kan tilpasses næsten alt - kun fantasien sætter grænser for din butiksindretning. Et rillepanel eller panelvæg er en meget fleksibel løsning til din butiksindretning, og det kan kombineres på dine vægge med fritstående displays og gulvstandere. Hele panelvæg inventarudvalget fra inventarbutik.dk er i meget høj kvalitet, og alle modellerne lever op til EU's krav: "E1 grade MDF”.

Produktion af rillepaneler, slatwalls og panelvægge i England
Vores panelvægge er produceret i England, hos en af Europas største rillepanel producenter, og kvaliteten er derfor helt i top. Du kan gå på opdagelse i vores store webshop og købe online, eller du kan kontakte os for en uforpligtende snak. Vi har også et kæmpe udvalg i tilbehør til panelerne - såsom varekroge, acrylplader, vægskinner og andet butiksinventar, og de fås i alle størrelser og farver. Rigtig god fornøjelse.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 304

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 304

Side
pr. side
Faldende orden