Hylder og knægte

Butikshylder og hyldebærer

Alverdens muligheder
Hos os findes mange muligheder inden for butikshylder. Der findes eksempelvis varianter i træ, metal og glas i forskellige størrelser, farver og tykkelser. Mulighederne er utallige, og vi har helt sikkert en, der passer til dig og din butik. Når man køber inventar er det vigtigt, at man får det rigtige udtryk. Det ved vi hos PRIP Inventar, og kan derfor hjælpe til mange slags butikker. Det skal være fleksibelt, så det er let og overskueligt for dig at indrette butikken med dine varer og produkter. Vores inventar er alle fleksible løsninger, som kan bruges på kryds af næsten alle vores butiksinventarløsninger. Vores produkter er af god kvalitet, og en enkelt hylde har en stor bæreevne, selvom den belastes med stor vægt.

Hylder til inventarsøjle
Butikshylder - om der er en træ-, glas- tråd eller metalhylde, i 90 cm glas passer specifikt til inventarsøjlerne. Hertil skal du bruge vores hyldeknægte NS-04 sortiment. De øvrige kan hægtes på panelplader og gulvstandere, hvor du ønsker det. Hertil bruger du hyldeknægte under varenr. NS-10. Er du i tvivl om, hvilke butikshylder du skal købe, så kontakt os endelig for hjælp. Husk at alle vores ligger på lager, så skal du have en til din butik, kan du få det med dags varsel.

Vores træhylder er i god kvalitet
Alle vores træhylder er af god kvalitet, og de kan garantere en eksponering der ikke bøjer eller knækker. For at give vores træhylder en ensartet finish er de melamin overtrukket, hvilket også giver en lang levetid til træet. Alle vores hylder fås selvfølgelig i forskellige farver, som netop passer til dit udtryk. Kan du ikke finde hylder som passer dig, er du meget velkommen til at kontakte os, da vi måske kan fremtrykke noget. Husk... der skal bruges hyldeknægte til vores træhylder.

Hyldebærer er vigtige, ellers kan hylden ikke sidde på vores paneler
Det er lige meget om du har valgt en trådhylde, træhylde eller metalhylde. Alle skal bruge hyldebærer - også kaldet hyldeknægte - for at kunne passe på en panelvæg. Så man kan sige, at en hylde ikke fungerer uden en hyldebære af rette støbning. Vi giver selvfølgelig et godt tilbud, på løsninger, der indebærer et stort antal. Kontakt PRIP Inventar på telefon +45 8110 2030.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 84

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 84

Side
pr. side
Faldende orden