Vis som Gitter Liste

16 varer

pr. side
Faldende orden
  • Prisbasker
  Trådhylde i hvid lak - mål B90 x D30 cm
  • Prisbasker
  Trådhylde i grå lak - mål B90 x D30 cm
  • Prisbasker
  Trådhylde i grå metallic lak - mål B90 x D40 cm
Vis som Gitter Liste

16 varer

pr. side
Faldende orden

Trådhylder og skillerum

Trådhylder og skillerum til alle butikstyper
Her finder du trådhylde til butik i forskellige størrelser til meget konkurrencedygtige priser.
Det er også her du finder hyldeknægte og skillerum til dine gitterhylder for indretning af butik. ALTID med prisgaranti, og til hurtig levering fra vort lager i Horsens .

Du finder hylder i metaltråd overalt i den danske dagligvarehandel og detailhandel
Metaltråd hylder havde sin oprindelse i halvfjerdserne, da dagligvarebutikkerne overtog de traditionelle købmandsbutikker.

Siden da ser man metalgitter hylder i rund metaltråd blive brugt i mange forskellige brancher. Dog primært inden for dagligvare butikker og byggemarkeder.

Hos PRIP Inventar har vi valgt at tage de 4 mest brugte hylder i tråd til butik i sortiment, og sælge dem til meget billige priser.
Butikshylder har målene 60x30 cm, 60x40 cm, 90x30 cm, 90x40 cm. Alle mål er hylder i jerntråd.
Hylderne er overfladebehandlet med en forzinkning, som giver en metalagtig overflade og er meget slidstærk og robust.
Trådhylder har en meget høj bæreevne, samtidig med at de er meget rengøringsvenlige. Al snavs ryger direkte igennem maskerne i hylden. Det for dig betyder minimal rengøring af denne type hylde til butik.

Gitterhylder kan enten sættes op med den lave forkant forrest eller den høje forkant forrest. Du vender den blot som du ønsker. Hylden i metalwire kan altid flyttes rundt på dit butiksinventar, afhængig af hvilket sortiment du fører.

Ligeledes kan den billige hylde til inventar monteres som lige hylde eller kan monteres lettere skrå fremad, hvilket i nogle tilfælde kan gøre varepræsentationen mere optimal.

Hylderne sættes op på det vi i fagsprog kalder hyldeknægte, hyldebærer eller hyldeholder. Der bruges 2 stk. af disse pr. trådhylde. Hyldeophæng leveres i enten hvid eller mørkegrå, passende til resten af vores butiksinventar.

Vore trådknægte har det, vi i fag termer kalder deling 32 mm. Det vil sige at der lodret fra midt hul til midt hul på din butiksskinne skal være 32 mm for at vore hyldekroge passer. Tjek meget gerne med dit nuværende inventar, om denne afstands passer med din afstand.

Skillerum til butikshylde fås som trådskillerum til enten 30 eller 40 cm dyb trådhylde. Gitterdeler og hyldeknægte er en separat pris. Når du handler hylder med vareopdeler, så husk at de skal bestilles også.

Ønsker du inventar til at hænge dine hylder i trådgitter med konsol til hylde op på, kan du se mere af sortimentet her

Vi giver selvfølgelig et godt tilbud, på løsninger, der indebærer et større antal. Kontakt PRIP Inventar på telefon 45 8110 2030 eller på mail info@prip-inventar.dk.