Brochureholder i akryl

Brochureholdere i akryl

Har du brug for den rette eksponering af dine brochurer, kan vi hos PRIP Inventar hjælpe dig med at finde de helt rigtige brochureholdere. Dette gælder både til indvendig og udendørs brug.

Bredt sortiment af brochureholdere
Hvilken brochureholder har du behov for? Hos PRIP Inventar forhandler vi mange forskellige former for holdere. Dette gælder alt fra visitkortholder til horisontale og vertikale holdere i akryl. Der findes desuden forskellige størrelser, så det eksempelvis passer til A4 eller A5 papirstørrelser. Derudover findes holderne både til vægge og borde. Vælger du at eksponere dine brochurer på væggen, kan vi desuden tilbyde et smart vægbeslag, så holderne hænger ordentligt.

Flere forskellige designs
Vores akryl holdere findes både som transparente og i et frosted look, som virker både flot og eksklusivt. Derudover kan vi tilbyde en seperator, så der kan være plads til flere forskellige brochurer, flyers og aviser i din udstilling. Foruden vores sortiment af brochure- og akryl holdere, kan vi tilbyde donations- og pengebeholdere, opbevaringsbokse i akryl samt stemmebokse.

Har du styr på eksponeringen?
Det er vigtigt at have en god eksponering af dine brochurer eller aviser, hvis det skal være interessant for dine kunder eller samarbejdspartnere. Vi bliver hver eneste dag udsat for utallige indtryk og reklamer, og derfor er det vigtigt, at dine markedsføringstiltag er let tilgængelige og iøjnefaldende for dine kunder. Hos Inventarbutik har vi mange forskellige løsninger, så dine brochurer udstilles på bedste vis.

Køb eller kontakt os allerede i dag
Er du klar til at købe en ny brochure holder eller flere allerede i dag? Det er enkelt og lige til at bestille direkte på vores webshop. Du trykker blot det ønskede antal i rubrikken og lægger herefter varerne i indkøbskurven. Har du spørgsmål til din bestilling, eller ønsker du flere informationer omkring vores sortiment, er du altid velkommen til at ringe på telefon +45 8110 2030

Vis som Gitter Liste

26 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

26 varer

pr. side
Faldende orden