Skilteholder - menuholder - bord

Mangler du nye skilteholdere?

Står du og mangler nye skilteholdere til din restaurant, forretning eller virksomhed, er det en god investering at købe nye, så dine ydelser eller produkter bliver set af dine kunder.
Måske er de gamle knækket i kanterne, grimme at se på eller også har du måske fået øjnene op for mulighederne i en skilteholder?

Gør dine produkter synlige med en skilteholder
Skab interesse hos dine kunder og beskriv dine produkter/ydelser og gode tilbud, så de bliver set i butikken, cafeen eller lignende.
Nye skilteholdere kan skabe større opmærksomhed hos forbrugerne, som så kan resultere i mersalg og en højere omsætning i din virksomhed. Derfor kan det være en fornuftig investering, som på sigt gavner dig og din virksomhed.

Dine nye skilteholdere fås i forskellige størrelser og varianter
En skilteholder i akryl kan bl.a. bruges til udstilling af gode tilbud, vigtige informationer til dine kunder eller som menukortholder, så det er let for dine gæster/kunder at se hvad I tilbyder.
Skilteholderne kan både fås i vandrette, lodrette og ovale varianter, og der findes flere forskellige størrelser, alt efter om de skal passe til A4, A5 eller A6 papir.
Din nye skilteholder kan desuden fås med forskellige typer fod, eksempelvis en buet aluminiumsfod, som fremstår mere eksklusiv.

Shop i shoppen
På www.prip-inventar.dk er det let at shoppe på vores webshop. Du taster ganske enkelt det antal du ønsker i rubrikken, og tilføjer det derefter til din indkøbskurv. Vi leverer hurtigt til dig og din virksomhed, så du kan se dine nye holdere i aktion.

Har du brug for hjælp?
Hvis du har brug for hjælp til dit køb eller ønsker at vide mere omkring vores produkter, står vi altid klar til at hjælpe dig.
Du kan naturligvis ringe til os på telefon +45 8110 2030 eller skrive til os, ved at udfylde kontaktformularen, her på hjemmesiden.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 46

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 46

Side
pr. side
Faldende orden