Fashion Vægsystem

BAGUDVENDT VÆGSYSTEM

Inventar for tøj, taske, lingeri og sko butiksindretninger

Vil du gerne have et super fleksibel butiksindretning, med inventar til din taskebutik, læderforretning, lingeributik, skobutik, dame mode butik, børnetøjsbutik, kunne dette helt klart være butiksløsningen.

Vægskinnesystem uden synlige huller fortil – Æstetisk og super fleksibelt.

Tag endelig et kig på dette butikssystem. Det kan virke af lidt, men Less is more.

Med dette bagudvendte vægsystem sidder hullerne bagpå hvilket gør, at din vægskinne ud til butiksområdet har et glat udtryk foran.

Ophængsbom og hyldebærer til butikshylde, er basis indretningen i dette butikskoncept. Forestil dig banner med modebrands, prøverum, vægspejle ind blandt inventaret, så rummet bliver opdelt i grupperinger, let og overskueligt for din kunde.

Diskret inventar til butik, hvor fokus er at dine produkter præsenteres for forbrugeren, så overskueligt og præsentabelt som muligt.

Rent praktisk monteres butikssøjlen ind i derefter på bagsiden af skinnerne. Du kan naturligvis tilkøbe forskellige fittings hertil bl.a. hylder, kroge mv.

Har du brug for hjælp til opmåling af butikslokalet, tilbud på inventar og eventuelt opsætning af inventar, kommer vi naturligvis forbi til en snak om dine butiksdrømme og planer.

Tøv derfor ikke med at kontakte os på mail info@prip-inventar.dk eller telefon +45 8110 2030

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

9 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

9 varer

pr. side
Faldende orden